FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][H60][4.4.4] CyanogenMod 11 for Honor 6 [unofficial]

8,421 posts
Thanks Meter: 57,458
 
By codeworkx, Senior Recognized Developer on 1st February 2015, 06:18 PM
Post Reply Email Thread
2nd February 2015, 05:18 PM |#21  
RomanosN's Avatar
Senior Member
Flag Oxfordshire, UK
Thanks Meter: 77
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by supergautam

I was waiting forever for the cyannogenmod for this phone,
I got this phone and I knew it hadn't got cyannogenmod right now but I knew some great person will port one for it...
CM11... The best build ever... Just waiting for a bit more stable build which will let us use bluetooth and wi-fi without problems...
I can't wait... If took long I might flash this build and face the consequences... LOL..
Thank you.. SOOO much.
I don't know how can I thank you... you made my best wish come true

You can donate to him
The Following 2 Users Say Thank You to RomanosN For This Useful Post: [ View ] Gift RomanosN Ad-Free
 
 
2nd February 2015, 07:37 PM |#22  
codeworkx's Avatar
OP Senior Recognized Developer
Flag Bad Neustadt
Thanks Meter: 57,458
 
Donate to Me
More
New build is up.

- Fixed Torch
- Fixed Bluetooth
- Fixed media process crashing -> fixes sound issues
The Following 21 Users Say Thank You to codeworkx For This Useful Post: [ View ]
2nd February 2015, 08:06 PM |#23  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by codeworkx

New build is up.

- Fixed Torch
- Fixed Bluetooth
- Fixed media process crashing -> fixes sound issues

wow! Even though I didn't donate I will surely do once the build is UP! Appreciating your work dude. Thanks
2nd February 2015, 08:36 PM |#24  
shubham412302's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 145
 
More
l04- the latest build is not booting the boot animation goes on and on
i even did a factory reset
2nd February 2015, 08:49 PM |#25  
nrpetonr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 129
 
More
Quote:
Originally Posted by shubham412302

l04- the latest build is not booting the boot animation goes on and on
i even did a factory reset

l02 - same here...
update - wiping as instructed by codeworks did the trick. booted just fine....
2nd February 2015, 08:49 PM |#26  
codeworkx's Avatar
OP Senior Recognized Developer
Flag Bad Neustadt
Thanks Meter: 57,458
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by shubham412302

l04- the latest build is not booting the boot animation goes on and on
i even did a factory reset

I'm running it. Read the opening post again. Hint: below instructions

Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app
The Following 4 Users Say Thank You to codeworkx For This Useful Post: [ View ]
2nd February 2015, 09:02 PM |#27  
TsunaH's Avatar
Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 78
 
More
So network works ?

And by wifi spam it's a pop up or something else ?
2nd February 2015, 09:17 PM |#28  
nrpetonr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 129
 
More
@ codeworkx, doint initial testing, u mentioned mtp broken, but for me works just fine on l02. one question though, is l02 rom supposed to support dual sim capabilities or this will never work on cm? i see no option for 2nd sim....
2nd February 2015, 09:21 PM |#29  
codeworkx's Avatar
OP Senior Recognized Developer
Flag Bad Neustadt
Thanks Meter: 57,458
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nrpetonr

@ codeworkx, doint initial testing, u mentioned mtp broken, but for me works just fine on l02. one question though, is l02 rom supposed to support dual sim capabilities or this will never work on cm? i see no option for 2nd sim....

aosp supports multi sim on versions > 5.0.
4.4 doesn't support it.

Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app
The Following 6 Users Say Thank You to codeworkx For This Useful Post: [ View ]
2nd February 2015, 09:48 PM |#30  
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
More
Thanks for your hard work! As you mentioned in an earlier post if we want an updated Android Version aka Lollipop we have to wait for Huawei? Is this still true? I mean there is nothing you can do to overcome this problem? Anyway lollipop has already been announced so I really hope that we will get a working Dual Sim AOSP ROM!!
2nd February 2015, 09:49 PM |#31  
nrpetonr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 129
 
More
Quote:
Originally Posted by codeworkx

aosp supports multi sim on versions > 5.0.
4.4 doesn't support it.

Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app

I was not aware of this,thx for clarification. Then L02 users hope is that huawei releases 5.0 and u will be able to do same miracle again. Fingers crossed...

Sent from my H60-L02 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes