FORUMS
Remove All Ads from XDA

How to unlock all possible GSM/LTE/Global bands in a CDMA M8 (Sprint/VZW) as default

16 posts
Thanks Meter: 2
 
By Theboiamond, Junior Member on 29th January 2016, 03:45 PM
Post Reply Email Thread
16th November 2016, 03:44 PM |#31  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by redpoint73

Sunshine ($25) is the only currently working method: http://theroot.ninja/

ok if ill do that , will it be possible to unlock the 38 band?
 
 
16th November 2016, 04:14 PM |#32  
redpoint73's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 6,812
 
More
Quote:
Originally Posted by bodiktab

ok if ill do that , will it be possible to unlock the 38 band?

No idea.
8th December 2016, 09:59 PM |#33  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
will this unlock my sprint whl to work with t-mobile?
will this unlock my sprint whl to work with t-mobile? i have harmon kardon sprint edition.

thanks much
9th December 2016, 02:20 PM |#34  
redpoint73's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 6,812
 
More
Quote:
Originally Posted by kingtuteru

will this unlock my sprint whl to work with t-mobile? i have harmon kardon sprint edition.

You need to be a bit careful here using the term "unlock" especially in the vague way you've phrased it.

In theory, I think the mod on this thread should enable the bands needed to work on T-Mob.

But this is not the same as a SIM unlock.
26th December 2016, 10:50 AM |#35  
ChristopherXI's Avatar
Senior Member
Flag Ha Noi
Thanks Meter: 155
 
More
How do i unlock the LTE bands in Asia using the NV calculator?
Since unlocking the LTE bands just need to use the method in this post :
http://forum.xda-developers.com/veri...guide-t2992523
I read the steps but i don't know how to calculate the NV values. I just need the 1800 mhz ,2100 mhz LTE bands.
And i'm using the standard Sprint version
3rd October 2017, 07:02 AM |#36  
Junior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 1
 
More
can this work for sprint htc one m8 unlocked and rooted ? anyone ? a quick reply will be helpful
3rd October 2017, 02:17 PM |#37  
redpoint73's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 6,812
 
More
Quote:
Originally Posted by aniket_anky

can this work for sprint htc one m8 unlocked and rooted ?

It's says "Sprint" right in the thread title and instructions.

That said, I've seen varying results for unlocking bands on the Sprint version. So your results may vary. But it probably doesn't hurt to try.

You need s-off (also stated in the instruction). Just unlocked (SIM and/or bootloader) and root (with s-on) is not enough.

Quote:
Originally Posted by aniket_anky

anyone ? a quick reply will be helpful

Everyone wants a quick reply to their question. This type of statement doesn't add any value to your post. Do others deserve slower response since they didn't ask for a "quick response"? Of course not.
The Following User Says Thank You to redpoint73 For This Useful Post: [ View ] Gift redpoint73 Ad-Free
24th May 2019, 08:20 PM |#38  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
i need to learn this. looks very usful to go global!
28th May 2019, 02:10 PM |#39  
redpoint73's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 6,812
 
More
Quote:
Originally Posted by guorium

i need to learn this. looks very usful to go global!

Please take note, that this method only works for the Sprint/Verizon versions of the M8. Other versions seem to be "locked out" of this particular mod.
The Following User Says Thank You to redpoint73 For This Useful Post: [ View ] Gift redpoint73 Ad-Free
28th May 2019, 03:07 PM |#40  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by redpoint73

Please take note, that this method only works for the Sprint/Verizon versions of the M8. Other versions seem to be "locked out" of this particular mod.

got you!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes