FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][X52X][6.0.1][OFFICIAL] LineageOS 13.0 for LeEco Le2

7,289 posts
Thanks Meter: 52,050
 
By codeworkx, Senior Recognized Developer on 28th December 2016, 03:07 PM
Post Reply Email Thread
7th January 2017, 02:54 PM |#501  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by mdfarazb2

didn't check bro

So there isnt any fix to volte bug as of now?
 
 
7th January 2017, 03:06 PM |#502  
Mads71's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 163
 
More
@zoneryder Thanks
Clean Installed 6th Jan build + Flashed 1st Modem + Gapps.
VoLTE Worked But After Reboot It Was Not Working And Aeroplane Mode Bug Is Now Fixed.
Edit
Aeroplane Mode Bug Started Again :/
The Following User Says Thank You to Mads71 For This Useful Post: [ View ] Gift Mads71 Ad-Free
7th January 2017, 03:07 PM |#503  
Member
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by ishan bhanot

So there isnt any fix to volte bug as of now?

I have the same question......can anyone please confirm if Volte is working by flashing modem zip ? If yes, then which zip file ?

Thanks in advance
7th January 2017, 03:09 PM |#504  
Member
Thanks Meter: 14
 
More
Everything is Working fine in new build dated 6th.....

Sent from my LeEco Le 2 using Tapatalk
7th January 2017, 03:23 PM |#505  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by just4uarya

Everything is Working fine in new build dated 6th.....

I hav tried it bro but volte stops working as soon as u reboot the fone or even switch to airplane mode and turn it off.....
7th January 2017, 03:27 PM |#506  
Member
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by ishan bhanot

I hav tried it bro but volte stops working as soon as u reboot the fone or even switch to airplane mode and turn it off.....

After first boot don't set jio sim default for calling only set in data...let it be in ask..
It will work..I am using it...and there is no crash of airplane mode for me ...

Sent from my LeEco Le 2 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to just4uarya For This Useful Post: [ View ] Gift just4uarya Ad-Free
7th January 2017, 03:31 PM |#507  
Member
Thanks Meter: 7
 
More
can anyone help me with this i tried to flash 19s and this came up!!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2017-01-07-09-29-21[1].png
Views:	244
Size:	184.8 KB
ID:	3994228  
7th January 2017, 03:36 PM |#508  
Member
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by Kr1shna55

can anyone help me with this i tried to flash 19s and this came up!!!!

You will not be able to flash this official ROM with twrp....it is write protected...you need stock recovery to flash this.....

Sent from my LeEco Le 2 using Tapatalk
7th January 2017, 03:48 PM |#509  
zoneryder's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
More
Quote:
Originally Posted by Kr1shna55

can anyone help me with this i tried to flash 19s and this came up!!!!

Needs tweaks in updater-script.
Delete the lines for date & version check (top 2 lines). No need of stock recovery.
Use notepad++ & google the process
7th January 2017, 04:10 PM |#510  
debasish497's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 107
 
More
Update for Modem:
The first one of the 3 works,. The other 2 gives no sound from the phone speaker after flashing (I have updated the twrp from @codeworkx before flashing the 3.)

I had to flash modem from the 19s stock eui to come back to normal after I messed up the speaker sound.

Meanwhile : 0601 version is not having good signal quality and sipping a little more battery.

While the VoLTE works - the signal strength fluctuates and the data goes for toss sometimes. I faced this multiple times
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20170107_180445.jpg
Views:	200
Size:	41.3 KB
ID:	3994276  
7th January 2017, 04:15 PM |#511  
Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by debasish497

Update for Modem:
The first one of the 3 works,. The other 2 gives no sound from the phone speaker after flashing (I have updated the twrp from @codeworkx before flashing the 3.)

I had to flash modem from the 19s stock eui to come back to normal after I messed up the speaker sound.

Meanwhile : 0601 version is not having good signal quality and sipping a little more battery.

While the VoLTE works - the signal strength fluctuates and the data goes for toss sometimes. I faced this multiple times

i lost my audio in calls both incoming and outgoing whats the fix for it!!
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
leeco s2 cyanogenmod lineage aosp

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes