FORUMS
Remove All Ads from XDA

TWRP + Root Working on 14S rom X820

162 posts
Thanks Meter: 67
 
By julianhrojas, Senior Member on 19th May 2016, 03:12 PM
Post Reply Email Thread
29th May 2016, 07:34 PM |#21  
Senior Member
Flag Valencia
Thanks Meter: 581
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by MadMicro

I think that play services error was also in previous 14S (103s version). @mjoach has the solution in other thread. I have the 237s running and no problem with Play Store.
http://forum.xda-developers.com/le-m...g-14s-t3383261

It´s very strange... With first 14s I don´t have any problem, all works fine. With last upgrade, all Gapps cause FC on play services.
Well, don´t worry, tomorrow I developed one custom ROM without Gapps integrated and problem solved
Thanks ¡¡¡
 
 
30th May 2016, 01:42 PM |#22  
NicestRudeGuy's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 61
 
More
im on 13s have x821 asian version but ive got a crack in the bottom screen so my back button is not working
is there any way i can install the onscreen keys without rooting it,
btw im LeEco India beta tester, reply asap
30th May 2016, 03:03 PM |#23  
Senior Member
Flag Kyoto
Thanks Meter: 162
 
More
Quote:
Originally Posted by VKD L!NK!N

im on 13s have x821 asian version but ive got a crack in the bottom screen so my back button is not working
is there any way i can install the onscreen keys without rooting it,
btw im LeEco India beta tester, reply asap

There are multiple apps in Play Store that should make it possible without root. Try e.g.

play.google.com/store/apps/details?id=ace.jun.simplecontrol&hl=en
30th May 2016, 03:13 PM |#24  
House.m.d's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
I have a problem. Installed 14S without Gapps then reboot to system goto settings update, installed update, reboot all ok. Then i go to fastboot, installed New TWRP 3.0.2 and now the Phone is dead. Cant go to fastboot or Boot bormally or boot system.....Please help
30th May 2016, 03:22 PM |#25  
House.m.d's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Quote:
Originally Posted by House.m.d

I have a problem. Installed 14S without Gapps then reboot to system goto settings update, installed update, reboot all ok. Then i go to fastboot, installed New TWRP 3.0.2 and now the Phone is dead. Cant go to fastboot or Boot bormally or boot system.....Please help

In Device-manager on Windows 10 shown as...

Edit... After pressing 1 minute Power and volume + - Phone restarts to system
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	LeMax2.jpg
Views:	512
Size:	95.2 KB
ID:	3766985  
2nd June 2016, 09:53 PM |#26  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
reboot your drive is a frezze power and up and down
7th June 2016, 07:08 PM |#27  
Senior Member
Thanks Meter: 77
 
More
Today arrived my leMax 2 .I have install TWRP and root.It work Perfectly.But my phone is not good i dont know why.In Antutu Benchmark my Score are Only 115000.But i dont know why
23rd June 2016, 07:11 AM |#28  
Member
Flag Tokyo
Thanks Meter: 31
 
More
Regarding "you have to wipe":

 What did you wipe ?
  • Dalvik / ART Cache
  • Cache
  • Data
  • Internal storage
  • System
  • USB Storage
23rd June 2016, 08:17 AM |#29  
Member
Flag Tokyo
Thanks Meter: 31
 
More
Quote:
Originally Posted by House.m.d

Can you change language to German in 14s?

Sent from my ONE A2003 using XDA Free mobile app

German is available in TWRP but not in the LeTV Rom (yet)
23rd June 2016, 10:39 AM |#30  
Member
Flag Tokyo
Thanks Meter: 31
 
More
Quote:
Originally Posted by Kevinkuensken

Today arrived my leMax 2 .I have install TWRP and root.It work Perfectly.But my phone is not good i dont know why.In Antutu Benchmark my Score are Only 115000.But i dont know why

Same here 120k, not 140k as some screenshots shown.
But The benchmark is not important
How does it feel speed for user ?
For me it's same as Huawei Mate 8 with only 90k score in Antutu benchmark :-/
13th July 2016, 01:14 PM |#31  
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 216
 
More
This recovery does not work on Indian X821 model of Le Max 2. We just get a blue Led which remains on and screen is blank.
Flash 14S CN Rom and then flash this recovery
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes