capychimp
Reaction score
7,345

Joined
Last seen

Profile posts Latest activity Postings Device inventory Achievements About

 • capychimp,THX for U ROMS,it's fast and beautiful, I always use it. but I found a bug: when I change or add weather city, the phone will FC(form 1.3 to 1.5). Can U tell me how to resolve it.
  thx so much!
  Hi capychimp,I would like to consult u.What am i suppose to upgrade to, where I learn in the market we have so many type of ROM (xda, sanpei,etc), which one suppose the one??then about Mod, what is mod??i thought ROM is the firmware app for android. please correct me if i am wrong.

  my phone details:
  SAPPHIRE PVT 32a SHIO S-ON H
  HBOOT-1.76.0007 (SAPP10000)
  CPLD-12
  RADIO-6.35.07.29

  please advice what can i do? I m afraid brink the phone.
  måske men det eneste jeg ser er du skriver hele tiden til folk de skal læse regler de skal dit og dat, husk på de fleste fatter hat, og vil aldrig fatte mere end det. så hvorfor lege politi. desuden nu mere der *****es det mere gider folk ikke, og det viklle sku være ærgeligt da xda er et nice sted, det var ikke for at gå på personligt plan, det er bare træls at det hele går op i pis og papir istedetfor rom udvikling.

  jeg er ligelgad om folk er for eller imod, men ikke med at alt bare bliver *****ing, så taber alle hvis det går op i det.
  hahaha, du har set mig "*****e" i 2 tråde (ok har fortalt folk i andre tråde at de er i forkert sektion) hvor at den første rent faktisk var for at hjælpe ahmgsk. Men ok vis du vil gå på et personligt plan fordi jeg ikke deler holdning med dig er det fint med mig.

  Oh yeah and btw: vis du læste den tråd igennem ville du også se jeg gav ahmgsk support et godt stykke hend af vejen indtil han blev Mr. Drama queen.
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…