Recent content by iwfratz

  1. I

    Post [2014.05.01][ROOT] Mobile ODIN v4.20

    support for P7501/7511 ? Hi ! Can we have support for the Galaxy Tab 10.1N (GT-P7501/7511)? Beside some minor optical changes (thanks to apple) it is the same as the P7500/7510. But Mobile ODIN does not support/recognize this device model. iwfratz
  2. I

    Post [APP] WiMoSpeed: [2011-09-20] V1.09

    633 instead of 528 MHz, thats a difference of 105 MHz and a speedup of 20%. i) Try another ROM and/or radio. There are reports, that radio-ROM combination have an impact. ii) Try another xperia device. Because of fabrication tolerances another cpu may go higher in frequency. :) iii) Get...
  3. I

    Post [APP] WiMoSpeed: [2011-09-20] V1.09

    new version released I released version 1.09: - added support for more OEMXIPs (1xRhodium, 1xTopaz, 1xRaphael) - added support for more radios (1.11.30F, 3.54.25.25, 1.20.OliNex) - PINVOKE error should be solved (moved to another compiler) - test (!) support for Jade, Panther, Mega, Rose and...
  4. I

    Post [APP] WiMoSpeed: [2011-09-20] V1.09

    I am working on the next release. There will be support for more OEMXIPs and RADIOs, and test support for Jade, Panther, Mega and Rose. Also the PINVOKE error should be resolved. I am almost finished, but found a problem. So it will take some more days. Please be patient.
  5. I

    Post [APP] WiMoSpeed: [2011-09-20] V1.09

    would you be so kind to tell me what's not working ? Therefore read post #1. Thank you.
  6. I

    Post [APP] WiMoSpeed: [2011-09-20] V1.09

    @endeavour3d and patrick007: Did you tried to run WiMoSpeed after a hardreset ? Did you installed software, which change the ROM ? Are there any other problems with your device pointing to a (partial) bad flashed rom ?
  7. I

    Post [APP] WiMoSpeed: [2011-09-20] V1.09

    thank you for the donation, but please tell me: what are you going to tell me in posts 668, 669 ?? Does WiMoSpeed works with these devices/roms ? Is there any problem ? Which ? OEMXIP/RADIO-ROM error ?
  8. I

    Post [APP] WiMoSpeed: [2011-09-20] V1.09

    check the registry values of HKLM\Software\WiMoSpeed\oemxip_id HKLM\Software\WiMoSpeed\radio_id How do you know that the phone is still running at 576 Mhz ? Any changes if you (soft) reset the phone ?
  9. I

    Post [APP] WiMoSpeed: [2011-09-20] V1.09

    do you remember the ROM identification of your ROM showed in the GUI (Rhodxxx) ? do you have a download link (without login or serial number) of this ROM ? did you edit registry settings of WiMoSpeed ?
  10. I

    Post [APP] WiMoSpeed: [2011-09-20] V1.09

    In our ROMs are several CPU speeds defined: 19.2, 122.88, 128, 176, 245.76, 256, 352, 384 and 528 MHz. And believe me, they are used. In which way depends on the OEM of the ROM and the power mode device driver are running at. But I have to contradict cfb: WiMoSpeed changes the settings WM uses...
  11. I

    Post [APP] WiMoSpeed: [2011-09-20] V1.09

    It is much easier, because such a program is already on your devices: Windows Mobile. WM has a power management, which controls CPU speed. At deep sleep it even stops the cpu.
  12. I

    Post [APP] WiMoSpeed: [2011-09-20] V1.09

    So your device is running at 710,4 Mhz. Right, that is a fixed text.
  13. I

    Post [APP] WiMoSpeed: [2011-09-20] V1.09

    yes, help yourself: identify your device read post #1
  14. I

    Post [APP] WiMoSpeed: [2011-09-20] V1.09

    read post #1. (your hardware isn't supported yet) I take a short look into these ROMs: it appears to be possible to support these devices. what ROM are you using ? Give me a downloadlink and you have to test the next release ;)
  15. I

    Post [APP] WiMoSpeed: [2011-09-20] V1.09

    your english isn't the problem, but the description of your problem / error. what is the ROM identification shown in the WiMoSpeed-GUI (OS and radio)? you select a value for new CPU-speed ? which value ? after pushing "set CPU speed to xxx" nothing happens ? no change in the cpu speed at the...