• XDA Forums have been migrated to XenForo. We are aware of several issues including missing threads, logins not working, and more. To discuss, use this thread.
LtBlue
Reaction score
1

Joined
Last seen

Profile posts Latest activity Postings About

 • Ти кой качи? 6.5.5 ли? По различен е да, но ми харесва. Батерията държи здраво, долното старт меню яко ме кефи, и иконите на менютата са готини :)
  Ами изчакай го докато спре изобщо, може да почне наново
  Като го свалиш то е zip нали??? Така раззипваш го в нова папка, само нещата от пакета да са вътре в нея, и като влезеш в папката ще има няколко файла един от които е RUU Update Utility, връзваш тела за компа, стартираш този файл и следваш инструкциите на екрана.
  Сложих си оригиналния, да. Супер е, за сметка на този стария. Не съм ги виждал още новите но ще пробвам определено. И да губи се всичко братле което е на телефонната памет. Което е на дата картата не се губи.
  Видях интересуваш се за ТомТом, за кво ти е като нямат читава карта за БГ, вземай Igo или Amigo и готово ;)
  Ами не ми харесаха много, седят добре но се драскат. А за калъфката дано скоро имам парички, че много я искам, даже вчера имах рожден ден мислех да си я подаря, ама...
  Здрасти приятелче. Виж сега - когато htc си дават телефоните на операторите им дават и правата върху тях, тоест операторите могат да заключват РОМа (демек софта) като преди това си добавят и техни неща. По този начин ако ти си свалиш ъпдейт от сайта на htc няма да можеш да го свалиш на телефона. Тук се явява hspl процедурата, тя замества тези забрани от операторите и прави телефона напълно отворен. Сготвените ромове не винаги са много бързи, по-често имат бъгове, батерията е с по-малък живот, а и за нашите телефони още няма такъв ром :) Ако има още нещо насреща съм :)
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…