Recent content by Sunil.Kathet

  1. S

    Post [New] Google Camera [ Everything Working ]

    AR sticker records video but failed to play video any help...
  2. S

    Post Very Low in Call Volume (Solved)

    You r right.. I'm facing the same problem... Do you know how do i come out from this **** now?
  3. S

    Post [AROMA] oZoP Mods - System Animations - 8 full w/5 add-ons [v1.1 - July 30]

    Whoever wish to use this theme first pls make sure that u took a original backup of system animation as said by OP otherwise you can stuck on bootloop. However most of the animation is working on my oos 4.1.6
  4. S

    Post [AROMA] oZoP Mods - System Animations - 8 full w/5 add-ons [v1.1 - July 30]

    Missing link animation is great.... Will try more animation on oos 4.1.6
  5. S

    Post [v4.4] Ozone - A substratum module for OOS

    how to get back power menu... i lost power menu after installing substratum theme
  6. S

    Post [Magisk] [OOS 4.1.6/OB 12] Magisk Modules for OnePlus 3(T) (Updated: August 10, 2017)

    is any module available for internet speed indicator???
  7. S

    Post [Magisk] [OOS 4.1.6/OB 12] Magisk Modules for OnePlus 3(T) (Updated: August 10, 2017)

    Thank you very much, v4A module 2.1 working fine here too..no bootloop... i'm using oos v4.1.6
  8. S

    Post [Magisk] [OOS 4.1.6/OB 12] Magisk Modules for OnePlus 3(T) (Updated: August 10, 2017)

    is there any module available to show internet speed indicator on statusbar?
  9. S

    Post [Magisk] [OOS 4.1.6/OB 12] Magisk Modules for OnePlus 3(T) (Updated: August 10, 2017)

    Same here... Had to clean cache and dalvik cache to come out from bootloop...i installed both modules at the same time(back to back), don't know who given me bootloop
  10. S

    Post [Magisk] [OOS 4.1.6/OB 12] Magisk Modules for OnePlus 3(T) (Updated: August 10, 2017)

    wht about xposed framework... what you all guy suggest.. i'm on oos 4.1.6, is it working or not