• Introducing XDA Computing: Discussion zones for Hardware, Software, and more!    Check it out!

Recent content by zainullahk123411

  1. Z

    Post [ROM] [WIP] [PORT] AICP 14.0 for Lenovo Phab Plus [PIE]

    no audio! do you have a rom that has audio
  2. Z

    Post [ROM] [WIP] [PORT] AICP 14.0 for Lenovo Phab Plus [PIE]

    gapps dont flash opengapps gives busybox error code 1 use twrp ( i am using twrp) and mindthegapps says could not mount /system
  3. Z

    Post [ROM] [WIP] [PORT] AICP 14.0 for Lenovo Phab Plus [PIE]

    does audio work and do videos play havoc os has no audio and videos dont play lineage os is boot loop
  4. Z

    Post [ROM] [PORT] BootleggersROM 4.0 for Lenovo Phab Plus [PIE]

    does audio work and do videos play havoc os has no audio and videos dont play lineage os is boot loop
  5. Z

    Post [ROM][UNOFFICIAL] LineageOS 17.1 for Lenovo PHAB Plus

    click factory reset in twrp still same thing !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  6. Z

    Post [ROM][UNOFFICIAL] LineageOS 17.1 for Lenovo PHAB Plus

    upddate still not booting after so long just stuck on lineage os animation
  7. Z

    Post [ROM][UNOFFICIAL] LineageOS 17.1 for Lenovo PHAB Plus

    lineageos stuck on booting whyyyY!!!!!!!!!!!!!!!!!
  8. Z

    Post [ROM][UNOFFICIAL] LineageOS 17.1 for Lenovo PHAB Plus

    it worked it said installed on gapps now lineageos is booting!
  9. Z

    Post [ROM][UNOFFICIAL] LineageOS 17.1 for Lenovo PHAB Plus

    i am using your twrp latest version opengapps gives error 10 and the one you provided says /system cannot mount
  10. Z

    Post [ROM][UNOFFICIAL] LineageOS 17.1 for Lenovo PHAB Plus

    i cant flash gapps it says cant mount /system