pjcamp - Junior Member - Atlanta, United States - XDA Forums
Remove All Ads from XDA

About Me

  • About pjcamp
    Service provider
    U.S.A. - Ting
    Home country
    United States
    Physicist, border collie fanatic, SF buff
    Border collie rescue, Reading, hiking and camping
    College professor
  • Devices
    Moto X Style (Pure)


Total Posts
General Information
  • Last Activity: 15th March 2018 02:24 AM
  • Last Login: 1st January 1970 12:00 AM
  • Join Date: 10th October 2016
  • Referrals: 0

Most Thanked

Post Summary
pjcamp awesome to know, but I of course have to ask: what versions of all the things (Android, AA, SAAX) did you get working? :) Also, wonder if SuperSU or Xposed logs would show anything relevant here. I checked my phone, and my SuperSU logs a...
I learned something new a couple of days ago. I have been having issues with SAA for a LONG time. It just wouldn't work, no matter what combination of SAA, Android Auto, and Xposed versions I used. But I was fooling around on Monday, looking for s...
I'll look further into this, but I have a feeling this is dictated by the Play Services, not AA. I updated the module (v1.4a) for the latest AA version. If it isn't working for you, please enable debug and provide the xposed error log and ...
Did you restore the boot.img from a backup or did you flash a downloaded img. Not sure if a downloaded img will fix the issue. I always restored a backup img. So that is the deal. Restore from the Nandroid backup you made before embarking o...