digiNZM - Junior Member - Germany - XDA Forums
H10 Turbo
Remove All Ads from XDA

About Me

  • About digiNZM
    Service provider
    Germany - Telekom Deutschland
    Home country
    Germany
  • Devices
    ZTE Axon 7

Statistics

Total Posts
General Information
  • Last Activity: 6th July 2018 10:51 AM
  • Last Login: 1st January 1970 12:00 AM
  • Join Date: 21st August 2017
  • Referrals: 0

Most Thanked

Thanks
Post Summary
2
Hmm, sounds like something's broken. Never had issues with Substratum on AEX/microG/Magisk combo. The ROM is fully OMS (IIRC) and Theme Interfacer is present (or should be). Not sure, maybe clear cache/data of SubS and check permissions. ZTE ...
1
Ah okay. So i need to update step by step? 15.3 -> 15.4 -> 16.0? I mean that problem still exists with 15.3 and Manager v5.6.3. Nope, einfach auf 15.3 bleiben :) No, just stay at 15.3 :)
1
Magisk 15.3 + Magisk Manager 5.5.5 = root settings for apps survived a reboot Magisk 15.3 / 16.0 + Magisk Manager 5.6.x = settings dont survived a reboot GrĂ¼sse :highfive: - here too the case is the missing logd. magisk and magiskhide need ...
1
Has anyone tried to install Magisk v16 on this rom and was able to get Magisk Hide to work and pass safetynet check ? Magisk needs logd enabled since version 15.4 - so we're stuck with 15.3 here until magisk and magiskhide changes or someone impl...
1
Unfortunately my ideas on getting substratum to work is a bust. I have asked a couple devs for some help with it so hopefully we will be able to find a fix! Thanks for the update. Having substratum running would be the icing on the cake of this...