Remove All Ads from XDA

About Me

  • About kur0g4ne
    Service provider
    Mexico - Telcel
    City
    Mexico City
    Home country
    Mexico
    Interests
    Videogames Development, Programming, Anime, and so on
    Occupation
    Student, Developer.
    Paypal Donation Email
    [email protected]
  • Devices
    Samsung Galaxy S4
    Moto Z2 Force

Statistics

Total Posts
General Information
  • Last Activity: 6th May 2019 04:20 AM
  • Last Login: 1st January 1970 12:00 AM
  • Join Date: 2nd April 2017
  • Referrals: 0

Most Thanked

Thanks
Post Summary
2
It worked in another network, i made a mirror here: https://mega.nz/#!r44jFaRZ!ifeHh_AILE-2LBOFdz62T4BiyPRUNhdAiASeppwGZvY
2
In 32-bit versions too it happened to me, maybe it's a temporary Oreo problem That's right it happened but it was an error in memory management, almost every 64 bit system requires more RAM and also more space in disk than its 32 bit counterpart,...
1
I have the same issue on LineageOs 14.1 on my moto G4 plus. So according to your post because I used the moto camera zip file and the sdcard fix, I've formatted system, dalvik cache and cache, reinstalled lineageos, addonsu and Gapps but I still ...
1
---------- Post added at 05:35 AM ---------- Previous post was at 05:34 AM ---------- hello I have the same convenient that you my phone is an xt1641 I have made all possible solutions to the letter but when loading the hw file does not exceed 10...
1
Thank you my friend for the detailed explanation. :) Will try to do this tomorrow. Your'e welcome! ;) Also you better try this on a clean install