About Me

  • About fuxi222
    City
    Chemnitz
    Home country
    Germany
  • Signature
    TABLETS: Acer Iconia A500, Lenovo IdeaTab S6000
    PHONES: Nokia N70, SE Xperia X1, Motorola Defy, Motorola RAZRi, Samsung Galaxy xCover2, Sony Xperia Z1c, MS Lumia 930, Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z3, MS Lumia 640, LG G3, iPhone 4S, LG G Flex 2, LG G4, Honor 5X, Samsung Galaxy S7, iPhone 5S, LG G5
  • Devices
    Acer Iconia A500
    LG G4
    LG G5

Statistics

Total Posts
General Information
  • Last Activity: 13th June 2017 11:52 AM
  • Last Login: 1st January 1970 12:00 AM
  • Join Date: 30th January 2010
  • Referrals: 0

Most Thanked

Thanks
Post Summary
3
Super helpful. Here's another one. This one might actually fix part of the bug! After the installation of version 3.3.6c it looked good: Checking for Root with success, checking for xposed module running and reparing (activation & reboot). But...
2
This is strange. I do not have any of these issues on 2 devices, both running JB EU 4.1.2; one being the official OTA, and the other one upgraded with fastboot. What base firmware are you using? The brightness curves I designed for the AIO mod ...
1
good info. I can make it even easier... instead of downloading my 10E COMPLETE ZIP Just download/flash my 10E BOOTLOADER ZIP. It'll make LGUP work again with M KDZs and the BOOTLOADER ZIP is much smaller! Only if someone is on the same point...
1
I flashed the sdk79arm23 version on my LG g3 400K running 6.0 but all I see is LG logo. any idea what is going wrong? I already asked the same question some posts before (LG G3 D855). But the last 2 pages are full with offtopic stuff. :rolleyes: S...
1
Awesome. Thanks for the help. Can you try this one when you get a chance? Same exact log as last time would be *perfect*. Thanks, Ryan Done! 01-05 19:29:53.808 I/Amplify: (17960): MaterialSettingsActivity onCreate called 01-05 19:29:53...