Remove All Ads from XDA

About Me

  • About Snypercell
    Service provider
    U.S.A. - Verizon
    Home country
    United States
    Interests
    Adventure Riding & Technology
    Occupation
    Cyber Security Analyst
    Paypal Donation Email
    [email protected]

Statistics

Total Posts
General Information
  • Last Activity: 15th July 2019 05:56 PM
  • Last Login: 1st January 1970 12:00 AM
  • Join Date: 14th February 2013
  • Referrals: 1

Most Thanked

Thanks
Post Summary
2
Hahaha, yeah I was half-expecting it to start smoking and flashing images of the middle finger at me..... but it booted. APNs are Chinese. We've got a long weekend, so hopefully I can play around with it, and get you some good feedback.
2
Just got it installed and working :highfive: I kept having install errors, so I updated to the latest CWM. Worked like a charm. Now the problem was that once installed, I would reboot, and when it came up for the first time I would get annoying...
2
This is an awesomazing post, man!! Thanks very much!!! I've been locked in this struggle for some time, until I compiled my own version of CM10.1 that is. I've been running that for about two weeks now, and I just love playing with it, trying to g...
1
No more builds until _mone posts his updated device tree and blob repos! I have reached the limit of my competence is with the SIM and APN bugs. Lol, it's cool man. We understand. It's gotta be frustrating. I'll keep an eye out for any updat...
1
But... I always get a blank screen, no matter what I do. I've changed the resolution size to match my phone, I've changed from jpeg to png back to jpeg, I've added the desc.txt , I've removed the desc.txt, I've changed the names of the images to ...