FORUMS
Remove All Ads from XDA
Honor 9 Lite

[MOD] [N-7.1.2] [ROOT] [UPDATE:- 30.12.2017] FingerPrint Wakeup + Extra Mods v2

15,077 posts
Thanks Meter: 25,615
 
By Rajeev, Senior Member on 29th December 2017, 07:17 AM
Post Reply Email Thread
Hello guys

Here i am presenting another mod for MI A1. This mod required root and TWRP. If u don't have TWRP then u can simply temp boot TWRP to flash this.

This mod will enable Fingerprint wakeup after reboot. Whats this ? This mod will help u to use 3rd party screen lock app to support fingerprint. No need to enter PIN or Password or Pattern. Also each reboot u can simply use ur fingerprint to wake display. No need to enter pattern or anything. I have added some extra things to this mod.

This mod will work in any Nougat 7.1.2 builds. Just follow the installation instructions... Always make backup before trying any mods. Please do not ask me for any backup files for restore system...

A BIG REQUEST TO XPOSED USERS. YOU GUYS ALWAYS WELCOME BUT PLEASE DO NOT PRAISE XPOSED OVER THIS MOD. THIS MOD IS ONLY FOR THOSE WHO LIKE OLD STYLE. MAY BE YOU CAN USE XPOSED AND ALL THESE MODS BUT PLEASE STAY AWAY WITH YOUR XPOSED PRAISE COMMENTS FROM THIS THREAD..

FEATURES
  • Added Fingerprint Wakeup
  • Added voLTE Symbol Instead of HD
  • Added Invisible Power Button in Statusbar
  • Added Night Light
  • Added Auto Brightness
  • Added 4 Row Quick Tiles (v2)

SCREENS





DOWNLOAD

FOR NOUGAT 7.1.2 ALL BUILDS

Fingerprint Wakeup + Extra Mod + voLTE Icon v2 :- Click Me!
Fingerprint Wakeup + Extra Mod + NovoLTE + NoHD Icon v2:- Click Me!


INSTRUCTIONS
  • Download Mod Zip
  • Enter Recovery
  • Flash Mod
  • Wipe Cache and Dalvik Cache
  • Reboot
  • If no voLTE Icon Then Enable Aeroplane Mod then Disable
  • If HD Icon Is There Then Enable Aeroplane Mod then Disable
  • Profit..

CREDIT

@kep2008 for the guide in 4pda.ru for Fingerprint Wakeup.
The Following 22 Users Say Thank You to Rajeev For This Useful Post: [ View ] Gift Rajeev Ad-Free
 
 
29th December 2017, 09:21 AM |#2  
manan001's Avatar
Senior Member
Flag Ahmedabad
Thanks Meter: 381
 
More
can you guide me on how to remove volte icon as i dont want HD or volte icon to be shown as occupies space.
The Following User Says Thank You to manan001 For This Useful Post: [ View ] Gift manan001 Ad-Free
29th December 2017, 10:00 AM |#3  
Rajeev's Avatar
OP Senior Member
Flag Chennai , I N D I A
Thanks Meter: 25,615
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by manan001

can you guide me on how to remove volte icon as i dont want HD or volte icon to be shown as occupies space.

Will add a non HD or voLTE icon mod today. If u like this mod feel free to Press the Thanks button for me
The Following 4 Users Say Thank You to Rajeev For This Useful Post: [ View ] Gift Rajeev Ad-Free
29th December 2017, 10:06 AM |#4  
Funkmasterchilla's Avatar
Senior Member
Flag Lorient
Thanks Meter: 127
 
More
Glad to see Rajeev here !! Used to love your work on Sony devices btw
The Following User Says Thank You to Funkmasterchilla For This Useful Post: [ View ] Gift Funkmasterchilla Ad-Free
29th December 2017, 12:22 PM |#5  
talk2indrajit's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 226
 
More
Magisk module would be nice too, what do you think?
29th December 2017, 12:37 PM |#6  
Rajeev's Avatar
OP Senior Member
Flag Chennai , I N D I A
Thanks Meter: 25,615
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by talk2indrajit

Magisk module would be nice too, what do you think?

Thats a good idea. Let me see if i get some ideas. To be honest i never tried Magisk but will try in future
The Following 2 Users Say Thank You to Rajeev For This Useful Post: [ View ] Gift Rajeev Ad-Free
29th December 2017, 12:39 PM |#7  
Raven_Yen's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 80
 
More
Nothing changes after flashing mod, did I miss out any step?
29th December 2017, 12:44 PM |#8  
Rajeev's Avatar
OP Senior Member
Flag Chennai , I N D I A
Thanks Meter: 25,615
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Raven_Yen

Nothing changes after flashing mod, did I miss out any step?

Single tap in status bar clock and see. Enable Areoplane mod and disable then see .
The Following User Says Thank You to Rajeev For This Useful Post: [ View ] Gift Rajeev Ad-Free
29th December 2017, 12:51 PM |#9  
Raven_Yen's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 80
 
More
Quote:
Originally Posted by Rajeev

Single tap in status bar clock and see. Enable Areoplane mod and disable then see .

Nope, nothing happens even few flashes
FYI, I'm on Magisk and Xposed.
29th December 2017, 01:23 PM |#10  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Great work bro
29th December 2017, 01:24 PM |#11  
Rajeev's Avatar
OP Senior Member
Flag Chennai , I N D I A
Thanks Meter: 25,615
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Raven_Yen

Nope, nothing happens even few flashes
FYI, I'm on Magisk and Xposed.

Which build u r now? How u flashed it? Pls explain
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes