FORUMS
Remove All Ads from XDA

[MAGISK MODULE] Notch Killer! (Ignore and Fill)

32 posts
Thanks Meter: 20
 
By zigafide, Member on 27th January 2019, 05:20 AM
Post Reply Email Thread
NOTE: THIS IS NOT THE MODULE ON MAGISK MANAGER CALLED "NotchBarKiller". I AM NOT THE MAKER OF THAT MODULE. THIS IS COMPLETELY DIFFERENT.
NOTE 2: THIS ONLY WORKS ON ANDROID PIE, NOTHING BELOW..

Alt download if main one doesn't work: https://drive.google.com/file/d/17-t...ew?usp=sharing
Magisk module that forces apps to use notch space!
WARNING: Use at your own risk. Could cause bootloop if not careful.

Known to work (According to comments):
Stock rom on mi a2 lite.
Sometimes ResurectionRemix.
Maybe some other AOSP roms?
Someone got it working on OnePlus6t



UPDATE: v2:
Fixed up code to hopefully make it more compatible with other roms, devices, etc.
If this works on your rom, please tell me in the comments!


USE AT YOUR OWN RISK, download below. This is my first ever module, so please report bugs.

You use it by going into dev settings. It is a cutout option. (SELECT "NOTCH KILLER")


Example of usage:
This app now uses whole screen with notch:
Attached Files
File Type: zip NotchKiller2.zip - [Click for QR Code] (12.0 KB, 4832 views)
The Following 15 Users Say Thank You to zigafide For This Useful Post: [ View ] Gift zigafide Ad-Free
 
 
27th January 2019, 05:45 PM |#2  
Member
Thanks Meter: 31
 
More
It works great thank you
The Following User Says Thank You to Kineceleran For This Useful Post: [ View ] Gift Kineceleran Ad-Free
27th January 2019, 06:14 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Doesnt work for me...
27th January 2019, 08:08 PM |#4  
OP Member
Thanks Meter: 20
 
More
Quote:
Originally Posted by antimatter.web

Doesnt work for me...

Can you please describe the issue? I would be happy to help.
27th January 2019, 08:39 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
More
Why kill notch?, if for full screen we can zoom in some apps, and in full screen all go behind the notch.... so why?*

edit: i see now...

Re edit : no work here, it like no module.
9.6.9.0 base with RR7, no encryption, magisk
27th January 2019, 10:14 PM |#6  
OP Member
Thanks Meter: 20
 
More
Quote:
Originally Posted by alcopsy

Why kill notch?, if for full screen we can zoom in some apps, and in full screen all go behind the notch.... so why?*

edit: i see now...

Re edit : no work here, it like no module.
9.6.9.0 base with RR7, no encryption, magisk

Hmm. Resurrection Remix seems to not like to work with this module.
27th January 2019, 10:35 PM |#7  
Antho02's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
thanks i ll give a try

EDIT
Works good. Just a little problem with non English interface
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190128-000146.png
Views:	4188
Size:	141.6 KB
ID:	4694909  
The Following User Says Thank You to Antho02 For This Useful Post: [ View ] Gift Antho02 Ad-Free
27th January 2019, 11:24 PM |#8  
OP Member
Thanks Meter: 20
 
More
Quote:
Originally Posted by Antho02

thanks i ll give a try

EDIT
Works good. Just a little problem with non English interface


Very nice. Sorry I didn't consider people who don't speak english.
28th January 2019, 02:06 AM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
More
Ok now i've 2 choice only, "None" and "hide"
Hide work but all up screen go under notch, statut bar go under to (hour, date, signal etc...)

---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 02:48 AM ----------

Quote:
Originally Posted by Antho02

thanks i ll give a try

EDIT
Works good. Just a little problem with non English interface

O_o un fr x) hi
The Following User Says Thank You to alcopsy For This Useful Post: [ View ] Gift alcopsy Ad-Free
28th January 2019, 03:26 AM |#10  
OP Member
Thanks Meter: 20
 
More
Quote:
Originally Posted by alcopsy

Ok now i've 2 choice only, "None" and "hide"
Hide work but all up screen go under notch, statut bar go under to (hour, date, signal etc...)

---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 02:48 AM ----------



O_o un fr x) hi

Can you please tell me what rom you are using.
Are you using stock firmware?
What other modules are you using.
Also please post a screenshot
28th January 2019, 04:26 AM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
More
Quote:
Originally Posted by zigafide

Can you please tell me what rom you are using.
Are you using stock firmware?
What other modules are you using.
Also please post a screenshot

I'm using this rom https://forum.xda-developers.com/pro...32-b-t3891636/
With 9.6.9.0 base rom
Root, no module (i've had try with SElinux module, do nothing)
encryption disable

Choice:
https://cdn.discordapp.com/attachmen..._Paramtres.png

with "None" (Par défaut):
https://cdn.discordapp.com/attachmen..._Paramtres.png

And "Hide" (Masquer):
https://cdn.discordapp.com/attachmen..._Paramtres.png
I've Navbar, but don't show in screen shot, i don't know why.

Note statutbar with hise mode.

All work fine in this rom, exept cam and your module
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes