FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM] [UNOFFICIAL] [10.0] [pyxis] LineageOS 17.1 [JAN SECURITY PATCH]

805 posts
Thanks Meter: 2,089
 
By coderzs, Recognized Developer on 8th January 2020, 09:43 PM
Post Reply Email Thread
9th January 2020, 11:23 AM |#21  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Thank you for the hard and fast work. We love you šŸŒ¹
The Following User Says Thank You to nawres03 For This Useful Post: [ View ] Gift nawres03 Ad-Free
9th January 2020, 12:12 PM |#22  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
totally what we were expecting, following your work.
9th January 2020, 03:49 PM |#23  
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 8
 
More
I have the ROM installed, following the instructions:
1. Data format
2. Installation of L.O. 17.1
3. Reboot to recovery
4. Install gapps
5. Reboot to system
But there is no play store and I can't move on. Have I made a mistake in the steps? Do you have any idea? Thanks!
9th January 2020, 03:55 PM |#24  
Senior Member
Flag Teesside
Thanks Meter: 250
 
More
Don't format data, just factory reset.
9th January 2020, 03:56 PM |#25  
Seyron's Avatar
Member
Thanks Meter: 75
 
More
Quote:
Originally Posted by Green Dragon

I have the ROM installed, following the instructions:
1. Data format
2. Installation of L.O. 17.1
3. Reboot to recovery
4. Install gapps
5. Reboot to system
But there is no play store and I can't move on. Have I made a mistake in the steps? Do you have any idea? Thanks!

Before installing anything additional you shall boot the ROM once after installation.
Take a look under #4A. : https://forum.xda-developers.com/sho...28&postcount=3
The Following User Says Thank You to Seyron For This Useful Post: [ View ] Gift Seyron Ad-Free
9th January 2020, 06:55 PM |#26  
sonvegeta's Avatar
Senior Member
Flag JundiaĆ­
Thanks Meter: 133
 
More
Quote:
Originally Posted by Green Dragon

I have the ROM installed, following the instructions:
1. Data format
2. Installation of L.O. 17.1
3. Reboot to recovery
4. Install gapps
5. Reboot to system
But there is no play store and I can't move on. Have I made a mistake in the steps? Do you have any idea? Thanks!

Did you installed Bitgapps and there is no play store?
9th January 2020, 07:11 PM |#27  
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 8
 
More
yes!
After installing Bitgapps, there wasn't play store.
9th January 2020, 09:05 PM |#28  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
First off, thanks for your hard work on this ROM! Working almost perfectly for me, except the rare freezing of the SystemUI which you are already aware of.
Was just wondering if anyone else had problems with getting the battery to display as a percentage, and if not how can I get it to work...
Thank you again...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20200109-200148_LineageOS_Settings.png
Views:	650
Size:	65.3 KB
ID:	4922551   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20200109-200153.png
Views:	652
Size:	47.6 KB
ID:	4922553  
9th January 2020, 09:11 PM |#29  
UnparallelSKY's Avatar
Senior Member
Flag Aubergenville
Thanks Meter: 294
 
More
Quote:
Originally Posted by qmtd

First off, thanks for your hard work on this ROM! Working almost perfectly for me, except the rare freezing of the SystemUI which you are already aware of.
Was just wondering if anyone else had problems with getting the battery to display as a percentage, and if not how can I get it to work...
Thank you again...

LineageOS source issue for battery percentage
10th January 2020, 01:14 AM |#30  
Senior Member
Flag Fort Wellington
Thanks Meter: 65
 
More
Just got this phone. Following as you guys build this ROM up. Great job everyone!
10th January 2020, 03:25 AM |#31  
pescadorfranca's Avatar
Member
Thanks Meter: 11
 
More
Thanks!

---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

Thank you for your dedication, beautiful work!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread