FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][4.4.2][FOTA][CWM]Canvas 2 colours

2,754 posts
Thanks Meter: 9,704
 
By Umang96, Recognized Developer / Themer on 3rd September 2014, 05:49 PM
Post Reply Email Thread
This is latest KK flashable zip via CWM over jelly bean, so don't worry if you can't download FOTA, just flash cwm recovery on your JB and flash this, You can also flash it if you are already on FOTA KK just in case you messed it up by deleting some system file, in other words, it's a stock KK rom flashable on both stock JB and stock KK[-fota only]


INSTRUCTIONS TO FLASH CWM-
1.See my ROOT MODS EVERYTHING THREAD
2.See CWM recovery for JB in recovery secion here



REMOVED APPLICATIONS-
1.Frog Burst
2.Crome
3.Google Maps
4.Google Drive
5.Hangouts
6.Youtube
7.Fukrey Run



INSTRUCTION TO FLASH ROM-
1.You must have CWM, as I said above
2.If you have already flashed CWM then only proceed
3.Place ROM in your sdcard
4.Wipe data/factory reset
5.Wipe dalvik cache
6.Flash ROM from sdcard
7.Reboot and enjoy



DOWNLOAD-

MEDIAFIRE
The Following 16 Users Say Thank You to Umang96 For This Useful Post: [ View ]
 
 
3rd September 2014, 07:15 PM |#2  
Senior Member
Surat
Thanks Meter: 9
 
More
I was not able to flash FOTA...AND u made it very easier.
I will flash it tomorrow.
U won my heart...

And One question, is it pre rooted.?
Sent from my Micromax A120 using XDA Premium 4 mobile app
6th September 2014, 01:34 AM |#3  
Senior Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 15
 
More
Have you deodexed this?
1st December 2014, 11:36 AM |#4  
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 13
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by umangleekha

This is latest KK flashable zip via CWM over jelly bean, so don't worry if you can't download FOTA, just flash cwm recovery on your JB and flash this, You can also flash it if you are already on FOTA KK just in case you messed it up by deleting some system file, in other words, it's a stock KK rom flashable on both stock JB and stock KK[-fota only]


INSTRUCTIONS TO FLASH CWM-
1.See my ROOT MODS EVERYTHING THREAD
2.See CWM recovery for JB in recovery secion here



REMOVED APPLICATIONS-
1.Frog Burst
2.Crome
3.Google Maps
4.Google Drive
5.Hangouts
6.Youtube
7.Fukrey Run



INSTRUCTION TO FLASH ROM-
1.You must have CWM, as I said above
2.If you have already flashed CWM then only proceed
3.Place ROM in your sdcard
4.Wipe data/factory reset
5.Wipe dalvik cache
6.Flash ROM from sdcard
7.Reboot and enjoy



DOWNLOAD-

MEDIAFIRE

I Am Using Jellybean 4.2.2 c2c 8GB I am getting Update of kitkat from software update in about my phone is rooted And cwm is Installed ITs Safe?? Flash This Rom via CWM?
24th June 2015, 01:26 PM |#5  
Senior Member
Flag guntur
Thanks Meter: 5
 
More
I m in stock kitkat version flashed via sp flash tools,(501mb file)
I want to try darkl or cleankat ROM
What I have to do shift to custom
Rom

Sent from my AO5510 using XDA Free mobile app
25th January 2016, 03:50 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
More
It freezed my phone
Quote:
Originally Posted by umangleekha

This is latest KK flashable zip via CWM over jelly bean, so don't worry if you can't download FOTA, just flash cwm recovery on your JB and flash this, You can also flash it if you are already on FOTA KK just in case you messed it up by deleting some system file, in other words, it's a stock KK rom flashable on both stock JB and stock KK[-fota only]


INSTRUCTIONS TO FLASH CWM-
1.See my ROOT MODS EVERYTHING THREAD
2.See CWM recovery for JB in recovery secion here



REMOVED APPLICATIONS-
1.Frog Burst
2.Crome
3.Google Maps
4.Google Drive
5.Hangouts
6.Youtube
7.Fukrey Run



INSTRUCTION TO FLASH ROM-
1.You must have CWM, as I said above
2.If you have already flashed CWM then only proceed
3.Place ROM in your sdcard
4.Wipe data/factory reset
5.Wipe dalvik cache
6.Flash ROM from sdcard
7.Reboot and enjoy



DOWNLOAD-

MEDIAFIRE

Hey, flashing this rom soft bricked my phone when i rebooted for the second time, so i had to restore back to JB. But then i again installed KK FOTA and before rebooting for the second time i flashed CleanKat into it. Its been working fine since then.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
micromax-a120

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes