FORUMS
Remove All Ads from XDA

Micromax A110Q Canvas Plus Rooting & Stock Rom

826 posts
Thanks Meter: 413
 
Post Reply Email Thread
31st July 2013, 07:02 AM |#11  
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 326
 
More
hey....guyzz i had built a xperia z themed rom for mmx a110q so for that i need some beta testers so intresred people can private message me for the link
 
 
31st July 2013, 07:16 AM |#12  
lavadepa's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 413
 
Donate to Me
More
Ok friend send the link I ll test

Sent from my Micromax A110Q using Tapatalk 4 Beta
11th August 2013, 09:27 AM |#13  
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 326
 
More
had someone rooted there phone using this method??? and is there any prove that this method works??
11th August 2013, 05:10 PM |#14  
lavadepa's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 413
 
Donate to Me
More
Ya I got rooted of AUTO root method

Sent from my Micromax A110Q using Tapatalk 4
12th August 2013, 05:36 PM |#15  
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 326
 
More
1st method is asking for system restoration when i click on it .it says starting system restoration and nothing happens
and in 2nd method iam getting and error that su/xbin dont have free space does any one knows the solution??
12th August 2013, 05:50 PM |#16  
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 326
 
More
getting thiss error
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.jpg
Views:	275
Size:	34.2 KB
ID:	2184160  
13th August 2013, 03:07 AM |#17  
lavadepa's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 413
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by J.E.abhishek kumar

getting thiss error

Then try this just take backup of ur current rom,then do Full format & then try second method.the first method didn't work for me but some people got worked so I didn't remove that method from my thread


Sent from my Micromax A110Q using Tapatalk 4
16th August 2013, 09:02 AM |#18  
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 326
 
More
Quote:
Originally Posted by lavadepa

Then try this just take backup of ur current rom,then do Full format & then try second method.the first method didn't work for me but some people got worked so I didn't remove that method from my thread


Sent from my Micromax A110Q using Tapatalk 4

still not working and now iam thibking of flashing v1 again so the method mentioned for v2 is same for v1 as well??
17th August 2013, 01:22 AM |#19  
lavadepa's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 413
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by J.E.abhishek kumar

still not working and now iam thibking of flashing v1 again so the method mentioned for v2 is same for v1 as well??

Ya the same method for v1 also best of luck

Sent from my Micromax A110Q using Tapatalk 4
17th August 2013, 05:14 PM |#20  
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 326
 
More
thxx...a lot i had flashed v1 successfully and rooted as well
17th August 2013, 05:48 PM |#21  
lavadepa's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 413
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by J.E.abhishek kumar

thxx...a lot i had flashed v1 successfully and rooted as well

Just press it man y all are saying but not pressing thanks

Sent from my Micromax A110Q using Tapatalk 4
The Following User Says Thank You to lavadepa For This Useful Post: [ View ] Gift lavadepa Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
a110q, micromax a110q how to root canvas plus

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes