FORUMS
Remove All Ads from XDA

No longer needed (Admin pls. close)

126 posts
Thanks Meter: 49
 
By Cameo164, Senior Member on 19th October 2015, 01:17 AM
Thread Closed Email Thread
No longer needed... Visit official thread by @LuK1337 : http://forum.xda-developers.com/moto...-13-0-t3245547
Please admin close this thread. Thank you.
The Following 5 Users Say Thank You to Cameo164 For This Useful Post: [ View ] Gift Cameo164 Ad-Free
 
 
19th October 2015, 01:25 AM |#2  
Cameo164's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 49
 
More
No longer needed... Visit official thread by @LuK1337 : http://forum.xda-developers.com/moto...-13-0-t3245547
19th October 2015, 05:02 AM |#3  
Senior Member
Flag Salvador, Bahia
Thanks Meter: 63
 
More
RIL is not working
Quote:
Originally Posted by Cameo164

When you try it please tell if it works for you. And sorry that's my first thread .

I know you just sharing for the hype, but, at least on XT1078 (dual sim) RIL is not working, the system did not recognize a SIM card in any slot, don't know if it's because the dual sim stuff... The rest seems to behave just like you mentioned, so thanks for sharing anyway!!

Edit: By the way, I managed to install without Titan's Recovery... To be honest, when I tried to boot in titan's recovery my phone kind of bootlooped... So I decided to modify updater-script and change the match names to thea (XT1078), it installed flawless and booted just fine.
19th October 2015, 06:08 AM |#4  
Cameo164's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 49
 
More
Okay that's sad to hear but I can't do much at the moment. But thank you for trying.

EDIT: Multi sim fixed in 07.11 build.
20th October 2015, 10:40 AM |#5  
Member
Thanks Meter: 44
 
More
Where is the original thread ? I can't find it. You should give a link in the first post as it is not your ROM but thanks for sharing !
20th October 2015, 11:56 AM |#6  
Cameo164's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 49
 
More
Quote:
Originally Posted by Mavireck

Where is the original thread ? I can't find it. You should give a link in the first post as it is not your ROM but thanks for sharing !

That's the problem. I can't find it too. I got the download link from the Moto WhatsApp Group.

EDIT: I found it. I will update the post.
20th October 2015, 01:18 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I saw cyanogenmod so my post does relate to this thread...

so basically i unlocked my bootloader on my Moto G 2014 LTE, I rooted my phone and then installed and flashed using TWRP:
tk_gapps-stock-5.1.1-20151004-signed.zip
Full-CM-12-21-03-15-Bacon-modem-flashable.zip

Both successfully installed and flashed and then I rebooted the system as per the instructions and then my phone screen, instead of rebooting with cyanogen, it went black and wont turn on.

Please could someone tell me what I need to do to get it up an running, I have tried the following:

- holding down power and volume down button for two minutes whilst on charge
- leaving it on charge for 15 minutes and then repeating the above step
- I have plugged it into my computer and it has picked up that there is something plugged in, but my phone drive never shows up.

Thank you
20th October 2015, 02:07 PM |#8  
RolanDroid's Avatar
Senior Member
Flag Italy
Thanks Meter: 3,528
 
More
why new thread if it is work of luk and luca?

Quote:
Originally Posted by mayurim

I saw cyanogenmod so my post does relate to this thread...

so basically i unlocked my bootloader on my Moto G 2014 LTE, I rooted my phone and then installed and flashed using TWRP:
tk_gapps-stock-5.1.1-20151004-signed.zip
Full-CM-12-21-03-15-Bacon-modem-flashable.zip

Both successfully installed and flashed and then I rebooted the system as per the instructions and then my phone screen, instead of rebooting with cyanogen, it went black and wont turn on.

Please could someone tell me what I need to do to get it up an running, I have tried the following:

- holding down power and volume down button for two minutes whilst on charge
- leaving it on charge for 15 minutes and then repeating the above step
- I have plugged it into my computer and it has picked up that there is something plugged in, but my phone drive never shows up.

Thank you

Use this guide: https://wiki.cyanogenmod.org/w/Install_CM_for_thea
20th October 2015, 03:45 PM |#9  
Cameo164's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 49
 
More
Quote:
Originally Posted by RolanDroid

why new thread if it is work of luk and luca ?

Because I found it in the comments from the CM12.1 Builds for our devices and I thought I could share their great work and show the other people what they already did because there is no official thread at the moment. And I wrote in my first post that it's their work.
22nd October 2015, 05:11 PM |#10  
Member
Flag São Paulo
Thanks Meter: 3
 
More
Anyone tested this on XT1069 Titan?
22nd October 2015, 06:36 PM |#11  
Cameo164's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 49
 
More
Quote:
Originally Posted by Ace2213

Anyone tested this on XT1069 Titan?

For titan it would be this file : https://s.basketbuild.com/filedl/dev...CIAL-titan.zip
But because XT1069 is a dual sim phone RIL (Calls, SMS, Data) will not work. So I wouldn't recommend you to install it. I'm sure it will be fixed soon.
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
6.0, cyanogenmod 13, marshmallow, thea
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes