FORUMS
Remove All Ads from XDA

4g+3g, 4g+2g ??

428 posts
Thanks Meter: 77
 
By optionalmgrr.la, Senior Member on 22nd May 2016, 10:47 AM
Post Reply Email Thread
Which mode does it support?
 
 
25th May 2016, 03:32 PM |#2  
carreddy's Avatar
Senior Member
Flag San Francisco
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by optionalmgrr.la

Which mode does it support?

4G on SIM 1
3G on SIM 2
25th May 2016, 04:45 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 77
 
More
Thanks, can customize which SIM is 4G? like using 4G on SIM 2 and 3G on SIM 1?
25th May 2016, 05:53 PM |#4  
carreddy's Avatar
Senior Member
Flag San Francisco
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by optionalmgrr.la

Thanks, can customize which SIM is 4G? like using 4G on SIM 2 and 3G on SIM 1?

NO, SIM slot 1 can only do 4G and SIM slot 2 can do 3G!!
The Following User Says Thank You to carreddy For This Useful Post: [ View ] Gift carreddy Ad-Free
30th May 2016, 05:57 PM |#6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 77
 
More
Quote:
Originally Posted by minidude2012

Moto g4 Dualsim can dual 4g same as the Moto g3

You mean both SIM running at the same time in 4G mode??
13th June 2016, 12:54 AM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
More
Quote:
Originally Posted by minidude2012

That's how it worked on my g3

I don't think so. How it worked in G3 was that u could choose either sim 1 or sim 2 as your preferred sim and can activate 4g on the sim of your choice. But if you chose sim 1 as your preferred sim and chose 4G/LTE, sim 2 would automatically be switched to 2g and vice versa.
In moto G4 you don't get the option to use 4G on sim 2 at all. If you choose sim 2 as your preferred sim for data, you will only get 3G speeds. So if you want to use a 4G connection, you will have to place the 4G sim in sim 1 slot.
13th June 2016, 10:34 AM |#9  
Senior Member
Flag Telford
Thanks Meter: 621
 
Donate to Me
More
I just got my moto g4 and it is dual 4g like it says on Motorola website
13th June 2016, 11:45 PM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
More
Quote:
Originally Posted by minidude2012

I just got my moto g4 and it is dual 4g like it says on Motorola website

I don't know where in motorola website you got your info but you are incorrect. As you can see in the screenshots, there is no option to choose 4g for the 2nd sim.





Sent from my Moto G (4) using Tapatalk
14th June 2016, 02:34 PM |#11  
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 74
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by zazzy24

I don't know where in motorola website you got your info but you are incorrect. As you can see in the screenshots, there is no option to choose 4g for the 2nd sim.





Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

I am getting 4G option on SIM slot 2. But what i am seeing that i am not getting any data network on 4G in this slot. 3G works like a charm on this slot. Let me use Slot 1 and see if i get 4G data.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20160614-190825.jpg
Views:	366
Size:	135.9 KB
ID:	3782714  
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes