Email Thread
OP Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Dear All,

After upgrading to Nougat 7.0 April patch with the following commands:

fastboot getvar max-sparse-size
fastboot oem fb_mode_set
fastboot flash partition gpt.bin
fastboot flash bootloader bootloader.img
fastboot flash modem NON-HLOS.bin
fastboot flash fsg fsg.mbn
fastboot erase modemst1
fastboot erase modemst2
fastboot flash dsp adspso.bin
fastboot flash logo logo.bin
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash system system.img_sparsechunk.0
fastboot.exe flash system system.img_sparsechunk.1
fastboot.exe flash system system.img_sparsechunk.2
fastboot.exe flash system system.img_sparsechunk.3
fastboot.exe flash system system.img_sparsechunk.4
fastboot.exe flash system system.img_sparsechunk.5
fastboot.exe flash system system.img_sparsechunk.6
fastboot.exe flash system system.img_sparsechunk.7
fastboot.exe flash system system.img_sparsechunk.8
fastboot.exe flash system system.img_sparsechunk.9
fastboot flash oem oem.img
fastboot erase carrier
fastboot erase cache
fastboot erase userdata

My phone works normally but if i shut down and power on ,the phone boots on fastboot and I have to press on start to boot on OS . Additionally the id status has changed to bad key (previous on n/a status).
I get the update notification to 7.1.1 but because it cannot boot to recovery mode (which is part of the update procedure ) directly and it boots on fastboot mode, the update fails.

Any suggestion?
Senior Member
Plymouth
Thanks Meter: 1,978
 
More
Looks like you set fastboot mode when you flashed, and just forgot to clear it.

Try rebooting to bootloader
Connect your device to your computer
In the ADB terminal, type 'fastboot oem fb_mode_clear' without the quotes and execute the command.
Reboot and see if that clears the block.
OP Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by echo92

Looks like you set fastboot mode when you flashed, and just forgot to clear it.

Try rebooting to bootloader
Connect your device to your computer
In the ADB terminal, type 'fastboot oem fb_mode_clear' without the quotes and execute the command.
Reboot and see if that clears the block.


you re MY MAN . thx a lot!
Subscribe

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Thread Tools


Top Forum Discussions