FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: Do you'll want a Linaro 4.8 build?

Yes
 
303 Vote(s)
80.80%
No
 
72 Vote(s)
19.20%

[ROM][4.3][JSS15J][08/08/13] CyanogenMod 10.2 SLAndroid Kang

2,792 posts
Thanks Meter: 2,263
 
Post Reply Email Thread

BUGS:
DSP manager is not working
STABLE



DOWNLOAD 08-08: https://docs.google.com/file/d/0Bx7n...p=docslist_api

GAPPS: http://d-h.st/9V3

KERNEL SOURCE(GPL COMPLIANT): https://github.com/CyanogenMod/lge-kernel-mako

NO NEED TO FLASH NEW BOOTLOADER OR RADIO....IT WORKS FINE WITHOUT IT

CREDITS:
  • Cyanogenmod
  • inffy
  • Peeps on cm-dev irc channel


CHANGELOG
  • 08-08-2013
  • Fix wake up delay
  • Charging behaviour- Check Settings>Display
  • Latest CM sync
    04-08-2013
  • Font size in display
  • Brightness control in display
  • Focal minor fixes
  • Latest cm sync
    02-08-2013
  • Added Brightness tile to Quick Settings
  • Auto-backup Gapps
  • Power button to click photos in Focal
  • Added overlay to focal
  • Show APM with slide lockscreen(merged into cm)
The Following 146 Users Say Thank You to shubhamchamaria For This Useful Post: [ View ] Gift shubhamchamaria Ad-Free
 
 
28th July 2013, 10:21 AM |#2  
OP Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,263
 
Donate to Me
More
ROOT IS WORKING BUT IT NEEDS TO SORT OF BE ENABLED
1. Enable developer option by pressing build number 7 times in settings>about
2. Enable usb debugging and set root access to adb + apps in developer settings
3. root should now work



Titanium backup may not work on 4.3:
To fix it:

1. In tb go to menu>preferences>backup folder location
2. Press detect
3. Then you will get two options ...choose the one with legacy in its path
4. Then it will ask you to move backup to that folder.... Select that
5. Restart app and restore.
The Following 41 Users Say Thank You to shubhamchamaria For This Useful Post: [ View ] Gift shubhamchamaria Ad-Free
28th July 2013, 10:22 AM |#3  
OP Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,263
 
Donate to Me
More
last......
The Following 13 Users Say Thank You to shubhamchamaria For This Useful Post: [ View ] Gift shubhamchamaria Ad-Free
28th July 2013, 10:22 AM |#4  
fabian.m's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 132
 
More
nice! what isn't working though?
28th July 2013, 10:23 AM |#5  
OP Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,263
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fabian.m

nice! what isn't working though?

Outgoing sms and a few transition glitches

edit: nothing....stable
The Following 4 Users Say Thank You to shubhamchamaria For This Useful Post: [ View ] Gift shubhamchamaria Ad-Free
28th July 2013, 10:23 AM |#6  
Senior Member
Flag Linden, GER
Thanks Meter: 51
 
More
deleted
The Following 4 Users Say Thank You to xploder270 For This Useful Post: [ View ] Gift xploder270 Ad-Free
28th July 2013, 10:25 AM |#7  
OP Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,263
 
Donate to Me
More
Teaser
Sent from my Nexus 4 using xda app-developers app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1375003506612.jpg
Views:	12585
Size:	56.9 KB
ID:	2148498  
The Following 2 Users Say Thank You to shubhamchamaria For This Useful Post: [ View ] Gift shubhamchamaria Ad-Free
28th July 2013, 10:28 AM |#8  
Senior Member
Flag Linden, GER
Thanks Meter: 51
 
More
Quote:
Originally Posted by shubhamchamaria

Teaser
Sent from my Nexus 4 using xda app-developers app

Why aren't you compiling the kernel?
28th July 2013, 10:30 AM |#9  
OP Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,263
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xploder270

Why aren't you compiling the kernel?

I just flashed the google factory image one....The new build is with cm kernel
The Following 2 Users Say Thank You to shubhamchamaria For This Useful Post: [ View ] Gift shubhamchamaria Ad-Free
28th July 2013, 10:48 AM |#10  
AlfalfaX's Avatar
Senior Member
Flag Dresden
Thanks Meter: 390
 
More
Quote:
Originally Posted by xploder270

cm-10.2-20130728-UNOFFICIAL-mako
https://mega.co.nz/#!1xwk0LhB!Zljvgm...ZJ0mM4CDJJwrBA

SU and in-call audio seem to be working


ive tested this build and:

call in audio is working but su not.
28th July 2013, 10:50 AM |#11  
Senior Member
Flag Linden, GER
Thanks Meter: 51
 
More
Quote:
Originally Posted by AlfalfaX

ive tested this build and:

call in audio is working but su not.

http://abload.de/img/2013-07-2809.45.34p1ou6.png
It is for me

EDIT: I'm talking about my build though. (Page 1)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2013-07-28 09.51.40.jpg
Views:	3226
Size:	50.1 KB
ID:	2148566  
The Following User Says Thank You to xploder270 For This Useful Post: [ View ] Gift xploder270 Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm 10.2, cm10.2, cyanogenmod, mako, nexus 4

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes