FORUMS
Remove All Ads from XDA

Lineage OS for Lumia 520, 525 & 720

132 posts
Thanks Meter: 60
 
By trashmaster76, Senior Member on 12th August 2017, 09:33 PM
Post Reply Email Thread
Forget about this. Go here please:


Unofficial LineageOS 13.0 for Lumia 52X & 720

Android4Lumia project page
The Following 2 Users Say Thank You to trashmaster76 For This Useful Post: [ View ] Gift trashmaster76 Ad-Free
 
 
12th August 2017, 09:33 PM |#2  
OP Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 60
 
More
Reserved
Here is nothing to see...
The Following 2 Users Say Thank You to trashmaster76 For This Useful Post: [ View ] Gift trashmaster76 Ad-Free
12th August 2017, 09:33 PM |#3  
OP Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 60
 
More
Reserved
15th August 2017, 10:41 PM |#4  
Fdraco10's Avatar
Senior Member
Flag Managua, Nicaragua
Thanks Meter: 84
 
More
There is time defined for have a stable rom for Nokia Lumia 520?

I wanna try Android on Lumia phone.
16th August 2017, 08:10 AM |#5  
OP Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 60
 
More
Quote:
Originally Posted by Fdraco10

There is time defined for have a stable rom for Nokia Lumia 520?

No.
17th August 2017, 09:03 AM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
root not work
17th August 2017, 09:44 AM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
More
Quote:
Originally Posted by darweshhamela

root not work

Root is enabled/disabled within "Developer Settings" in CM/Lineage. If you go to "About phone" and tap 7 times on "Build Number", it will enable the dev settings option. Have you tried this?
17th August 2017, 10:27 AM |#8  
OP Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 60
 
More
Quote:
Originally Posted by mattschwantes

Root is enabled/disabled within "Developer Settings" in CM/Lineage. If you go to "About phone" and tap 7 times on "Build Number", it will enable the dev settings option. Have you tried this?

I did not baked root into my builds. Choose a root as you want i.e. Magisk, SuperSU or Lineage OS SU
26th August 2017, 09:42 AM |#9  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Can i use cwm recovery instead of twrp???
26th August 2017, 06:03 PM |#10  
OP Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 60
 
More
Quote:
Originally Posted by amalsnair535

Can i use cwm recovery instead of twrp???

Yes, but I wouldn't recommend you to do that.
And if your touchscreen doesn't work, check out my thread here. But without backup it isn't possible.
2nd September 2017, 07:22 AM |#11  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Download link ???
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes