FORUMS
Remove All Ads from XDA

Classic Rom 4.4.4 NH7

3,400 posts
Thanks Meter: 4,874
 
By Chaz187, Senior Member on 25th January 2015, 08:07 PM
Post Reply Email Thread
26th January 2015, 02:02 AM |#21  
fly4awhtgye's Avatar
Senior Member
Flag Florida Panhandle
Thanks Meter: 3,051
 
Donate to Me
More
Awesome work Bro. I've been on this off and on for over a month now and love it.

You won't be disappointed with this bad boy.
The Following User Says Thank You to fly4awhtgye For This Useful Post: [ View ] Gift fly4awhtgye Ad-Free
26th January 2015, 02:06 AM |#22  
Chaz187's Avatar
OP Senior Member
Flag Orange city
Thanks Meter: 4,874
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Sixfoota21

Amazing Custom Job on this Rom. Its Fast and Clean as well. Good to see someone else cooking up their own specialized Rom. Reminds me of the MikMik and EnergyRom dayz back on my TouchPro.


Only trouble so far is unable to change lockscreen wallpaper?

No issues changing that i know of.... did you do it from launcher settings


Just tried from settings and it does fc on me also.... i will look into it.... just do it from home screen no issues there.

Thanks,
Chaz187
Quote:
Originally Posted by Sixfoota21

Amazing Custom Job on this Rom. Its Fast and Clean as well. Good to see someone else cooking up their own specialized Rom. Reminds me of the MikMik and EnergyRom dayz back on my TouchPro.


Only trouble so far is unable to change lockscreen wallpaper?

The Following User Says Thank You to Chaz187 For This Useful Post: [ View ] Gift Chaz187 Ad-Free
26th January 2015, 02:25 AM |#23  
JoHnNYBlaZE716's Avatar
Senior Member
Flag Buffalo
Thanks Meter: 2,089
 
Donate to Me
More
I've successfully changed my lockscreen wallpaper, but I did it from within the gallery.
The Following 2 Users Say Thank You to JoHnNYBlaZE716 For This Useful Post: [ View ] Gift JoHnNYBlaZE716 Ad-Free
26th January 2015, 02:43 AM |#24  
Chaz187's Avatar
OP Senior Member
Flag Orange city
Thanks Meter: 4,874
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by droid716

I've successfully changed my lockscreen wallpaper, but I did it from within the gallery.

I did find that if you do it from settinflgs it does fc.... but if you do it from launcher no issues
The Following 2 Users Say Thank You to Chaz187 For This Useful Post: [ View ] Gift Chaz187 Ad-Free
26th January 2015, 02:59 AM |#26  
fly4awhtgye's Avatar
Senior Member
Flag Florida Panhandle
Thanks Meter: 3,051
 
Donate to Me
More
Here are some pulldown backgrounds to flash in recovery. Backup first just in case...
https://www.dropbox.com/s/yjh62bjac6...%20PD.zip?dl=0
https://www.dropbox.com/s/4cola79ar1...%20PD.zip?dl=0

The Following 7 Users Say Thank You to fly4awhtgye For This Useful Post: [ View ] Gift fly4awhtgye Ad-Free
26th January 2015, 03:14 AM |#27  
Chaz187's Avatar
OP Senior Member
Flag Orange city
Thanks Meter: 4,874
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by DNA420

Anyone else having problems with titanium not restoring all apps

" I'm a Junglist soldier"

I don't use titanium as i see it causes alot of issues.... so i can't help there. I always start fresh!

Thanks,
Chaz187
26th January 2015, 03:21 AM |#28  
fly4awhtgye's Avatar
Senior Member
Flag Florida Panhandle
Thanks Meter: 3,051
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by DNA420

Anyone else having problems with titanium not restoring all apps

" I'm a Junglist soldier"

If it hangs when restoring a system app, try to restore that single app individually and do not restore data.

26th January 2015, 03:26 AM |#29  
Jocutz1987's Avatar
Senior Member
Flag tampa
Thanks Meter: 217
 
More
Not a big fan of transparency or having a wallpaper behind the settings or notification drawer but great job bro
26th January 2015, 03:33 AM |#30  
Quote:
Originally Posted by fly4awhtgye

If it hangs when restoring a system app, try to restore that single app individually and do not restore data.

I don't backup system apps but thanks anyway gonna have dump this rom sucks though

" I'm a Junglist soldier"
26th January 2015, 04:15 AM |#31  
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
More
I had no problem doing a batch restore on all 32 of my titanium "missing apps and data"

Of course before i restored them, i checked the unknown source option in security setting so it wouldn't hang up the titanium data restore.
The Following User Says Thank You to Sixfoota21 For This Useful Post: [ View ] Gift Sixfoota21 Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes