FORUMS
Remove All Ads from XDA

[MOD] [TWRP] Dual Speaker Mod for OnePlus 3/3T with Android Pie [1st release]

442 posts
Thanks Meter: 251
 
By IonutGherman, Senior Member on 5th August 2019, 12:33 AM
Post Reply Email Thread
10th August 2019, 05:14 AM |#11  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by IonutGherman

Replace mixer_paths_tasha.xml with the modded one.

Sent from my OnePlus3T using XDA Labs

i can't dowload it dead link
10th August 2019, 07:23 AM |#12  
OP Senior Member
Flag Cluj-Napoca
Thanks Meter: 251
 
More
Quote:
Originally Posted by baba duy

i can't dowload it dead link

Try downloading from XDA

Sent from my OnePlus3T using XDA Labs
GuestK00264
12th August 2019, 07:37 PM |#13  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
What are the lines you have changed/ added to the xml?
Ofcourse I can compare, but it would help me for making a script to modify the original xml without replacing it.
Hope you are willing to share your knowledge!
16th August 2019, 09:42 AM |#14  
Junior Member
Flag Gotse Delchev
Thanks Meter: 1
 
More
Not working on my OnePlus 3, any media won't play after replacing this with my original xml file.
One of my two sim cards also stopped working.
18th August 2019, 07:13 AM |#15  
Member
Thanks Meter: 6
 
More
Workings on oneplus 3 with havoc latest version. Thanks
18th August 2019, 12:34 PM |#16  
Senior Member
Thanks Meter: 88
 
More
Quote:
Originally Posted by ShayantanS

Workings on oneplus 3 with havoc latest version. Thanks

I am also on latest HavocOs. Are you sure it's working?
18th August 2019, 02:07 PM |#17  
Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by mrfrantastic

I am also on latest HavocOs. Are you sure it's working?

Yes bro... 100%. I covered the bottom speaker to check and also brought the earpiece close to ears, it worked.
Only thing which I did was didn't do the .bak option and instead copied the original to main folder and replaced the original with modified one.
The Following User Says Thank You to ShayantanS For This Useful Post: [ View ] Gift ShayantanS Ad-Free
18th August 2019, 04:53 PM |#18  
Senior Member
Thanks Meter: 88
 
More
Quote:
Originally Posted by ShayantanS

Yes bro... 100%. I covered the bottom speaker to check and also brought the earpiece close to ears, it worked.
Only thing which I did was didn't do the .bak option and instead copied the original to main folder and replaced the original with modified one.

I used a different file explorer and now it works. I used Total Commander before, fyi.
The Following User Says Thank You to mrfrantastic For This Useful Post: [ View ] Gift mrfrantastic Ad-Free
18th August 2019, 05:46 PM |#19  
OP Senior Member
Flag Cluj-Napoca
Thanks Meter: 251
 
More
Quote:
Originally Posted by mrfrantastic

I used a different file explorer and now it works. I used Total Commander before, fyi.

I will improve the script and will make a Magisk module, but now I don't have time because I work 2 jobs and I am all the time tired and not in the mood to script something.
The Following 4 Users Say Thank You to IonutGherman For This Useful Post: [ View ] Gift IonutGherman Ad-Free
30th August 2019, 09:07 PM |#20  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Confirm that using a root file explorer application, any media content will fail to load, but using the TWRP inbuilt file manager it works just fine. Havoc 2.8
Thanks a lot!
The Following 2 Users Say Thank You to calugj For This Useful Post: [ View ] Gift calugj Ad-Free
31st August 2019, 09:35 AM |#21  
Senior Member
Thanks Meter: 77
 
More
Works on LineageOS 16.0 20190821.
The Following User Says Thank You to moso11 For This Useful Post: [ View ] Gift moso11 Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes