FORUMS
Remove All Ads from XDA

[CLOSED] [PORT] [v1.2] OxygenOS 3.2.0 Camera for OP3

714 posts
Thanks Meter: 778
 
By ghbuur, Senior Member on 29th June 2016, 10:32 AM
Post Reply Email Thread
i successfully ported the camera app for oneplus 2 and now i start this project for oneplus 3. work is in progress, so expect bugs. tell me about and best is to attach log.

bugs:
- manual focus fc

edits:
added v1.1 zips, fixed gallery edit
added v1.2 zips, ported from new OOS 3.2.0 update

- flash in recovery and enjoy. stock or other camera apps will NOT be replaced!

- previous users of old h2o cam or my old zips should uninstall old version/both "oneplus" folders in system/app first. they will now be placed in system/priv-app

don't copy nor upload it somewhere else!
The Following 55 Users Say Thank You to ghbuur For This Useful Post: [ View ] Gift ghbuur Ad-Free
29th June 2016, 10:57 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
More
Thnx
29th June 2016, 01:07 PM |#4  
Senior Member
Flag Hamburg
Thanks Meter: 14
 
More
The quality of the pictures is not as good as it is on stock. Especially the dark or black areas are way more noisy.

Edit:

Anyway thanks for the port
The Following User Says Thank You to DsTroX For This Useful Post: [ View ] Gift DsTroX Ad-Free
29th June 2016, 02:00 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 321
 
More
Thank you so much for the port. Can you also please make the photo quality same as in oxygen os?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
29th June 2016, 02:28 PM |#6  
ghbuur's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 778
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by DsTroX

The quality of the pictures is not as good as it is on stock. Especially the dark or black areas are way more noisy.

Edit:

Anyway thanks for the port

Quote:
Originally Posted by nickporwal

Thank you so much for the port. Can you also please make the photo quality same as in oxygen os?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

does it really has such a difference to stock camera? could you make me a log file while taking photos?
29th June 2016, 03:20 PM |#7  
Senior Member
Flag Hamburg
Thanks Meter: 14
 
More
Send it via pn to you
29th June 2016, 03:30 PM |#8  
zevral's Avatar
Member
Flag Siegen
Thanks Meter: 58
 
More
Quote:
Originally Posted by ghbuur

does it really has such a difference to stock camera? could you make me a log file while taking photos?

I assume it is because the image processing only works with the stock app. Stuff like dynamic denoise etc.
29th June 2016, 04:34 PM |#10  
Member
Thanks Meter: 32
 
More
Bug when switching camera green bars flash
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20160629-103326.jpg
Views:	4464
Size:	209.4 KB
ID:	3798054  
29th June 2016, 06:07 PM |#11  
aosimon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 90
 
More
One more thing to report: manual ISO selection doesn't work. Screen goes black.

Thanks for the great work!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes