FORUMS
Remove All Ads from XDA

[TOOL][10.0]ONE CLICK TWRP+MAGISK FOR ANDROID Q by Jay's Dev Team.

234 posts
Thanks Meter: 228
 
By MounirHero, Senior Member on 27th October 2019, 01:41 AM
Post Reply Email Thread
Jay's Dev Team

Patched Boot Image Flasher for OnePlus 6T!

Another Work made by Jay's Dev Team! No more abandoned support, more frequent updates and tested builds!


Features:
•Android 10 Ports compatible (7T, Pixel 4xl, etc.)
•OOS OpenBeta 1 Q , H2OS BETA 1 Q compatible.
•Pre rooted (Just install Magisk apk)
•TWRP 3.3.1.20 preinstalled

How to Install:

Notes: Backup Your nudes before flashing!

1.Reboot to fastboot
2.Run flasher.bat
3.Enjoy

After it will finish flashing (5-10 seconds), Your phone will automatically reboot into Main OS.



Download:
Patched Boot Image Flasher Android Q Beta 1

NEW
OOS Stable Android 10 Root+Twrp TEST BUILD


Warning! If your device doesn't boot, just use EDL mode or fastboot to go back to stock firmware.

If You have any other problems, just ask here on XDA or for the fastest support ask someone in our Telegram group
Join our group!

Jay's Dev Team:
MounirHero - OnePlus 6T Maintainer & Tester - Donate to Mounir
Jay - OnePlus 6 Main Developer - Donate to Jay

Credits:
@MounirHero for maintaining and testing.
@ProtoDeVNan0 for base OP6 Ports.
erfanoabdi for vendor patcher idea.
Mauronofrio for Twrp.
TopJohnWu for Magisk.
OnePlus for latest firmwares and for creating OP6/6T!

If I forgot anyone, just PM me on Telegram!

The Following 17 Users Say Thank You to MounirHero For This Useful Post: [ View ] Gift MounirHero Ad-Free
27th October 2019, 02:03 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Thanks !
TWRP work but no decrypt because no format data ?
The Following User Says Thank You to Heldwin For This Useful Post: [ View ] Gift Heldwin Ad-Free
27th October 2019, 02:07 AM |#3  
MounirHero's Avatar
OP Senior Member
Flag Matrix, year 3012
Thanks Meter: 228
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Heldwin

Thanks !
TWRP work but no decrypt because no format data ?

Exactly
The Following User Says Thank You to MounirHero For This Useful Post: [ View ] Gift MounirHero Ad-Free
27th October 2019, 02:09 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by MounirHero

Exactly

Perfect ! I do that.
don't update magisk to 20 ?
27th October 2019, 05:51 AM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 247
 
More
Nice work dude, I think a lot of people will appreciate this to ease confusion about the whole A10 ordeal for now.
The Following User Says Thank You to Causical For This Useful Post: [ View ] Gift Causical Ad-Free
27th October 2019, 10:37 AM |#6  
raidenXXIX's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Work perfectly Bro

Thanks for sharing.

UPDATE :
- After flashing it works fine i have TWRP and Magisk for Root but suddenly my sound is not working event when connecting Headset.
27th October 2019, 11:39 AM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 125
 
More
Quote:
Originally Posted by raidenXXIX

Work perfectly Bro

Thanks for sharing.

hello no working mac wifi for me.

regards
28th October 2019, 11:38 AM |#9  
cultofluna's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,684
 
More
Quote:
Originally Posted by raidenXXIX

Work perfectly Bro

Thanks for sharing.

UPDATE :
- After flashing it works fine i have TWRP and Magisk for Root but suddenly my sound is not working event when connecting Headset.

Reinstall the rom through local upgrade to go back to stock
Boot to stock OS and then try again
28th October 2019, 12:36 PM |#10  
raidenXXIX's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by cultofluna

Reinstall the rom through local upgrade to go back to stock
Boot to stock OS and then try again

I come from OOS OB 9.0.17 then updated via system update TUT by Sir Funk Wizard then try this to have TWRP + Rooted.
but in end it works perfectly but my sound system fully wipe like my OP6T is in MUTE MODE.
28th October 2019, 12:42 PM |#11  
cultofluna's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,684
 
More
Quote:
Originally Posted by raidenXXIX

I come from OOS OB 9.0.17 then updated via system update TUT by Sir Funk Wizard then try this to have TWRP + Rooted.
but in end it works perfectly but my sound system fully wipe like my OP6T is in MUTE MODE.

If you flash back the stock boot img sound is working?
Try this...

If sounds are still broken , factory reset...
The Following User Says Thank You to cultofluna For This Useful Post: [ View ] Gift cultofluna Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes