FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM] [10] OmniRom for OnePlus7T [EXPERT]

7,908 posts
Thanks Meter: 10,340
 
By maxwen, Senior Member on 15th November 2019, 01:22 AM
Post Reply Email Thread
8th December 2019, 04:05 PM |#161  
opethrocks's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 530
 
More
If only the ROM had a changelog app included 🤔
8th December 2019, 09:02 PM |#162  
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 36
 
More
Quote:
Originally Posted by maxwen

You will find a way if you need to - so dont bother us

Thanks for taking out time to reply but not to help. It is ok for being Rude. No worries.

Thanks again.
8th December 2019, 11:49 PM |#163  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10,340
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by elanandkumar

Thanks for taking out time to reply but not to help. It is ok for being Rude. No worries.

Dont give me bad ideas - you have no idea how rude I can be
The Following User Says Thank You to maxwen For This Useful Post: [ View ] Gift maxwen Ad-Free
9th December 2019, 01:10 AM |#164  
spoonymoon's Avatar
Senior Member
Flag Det mørke Jylland
Thanks Meter: 565
 
More
Hi
Well i got the lastest adb tool and followed instructions, fastboot returned getvar is-userspace - yes

used -w in fastboot and flashed all six image files and all went ok no errors etc.

but it just boot right back in fastboot mode
and getvar is-userspace returns yes but it just loops

what have i done wrong?

Btw im on windows 7 if that matters
9th December 2019, 04:55 AM |#165  
Senior Member
Flag Shenzhen
Thanks Meter: 49
 
More
Quote:
Originally Posted by elanandkumar

Is there another way to check the changelog? If so, please share which will help new folks to know what features/fixes has been introduced as part of the latest release.
Thanks.

https://play.google.com/store/apps/d...ster.changelog
The Following User Says Thank You to webore For This Useful Post: [ View ] Gift webore Ad-Free
9th December 2019, 05:43 AM |#166  
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 36
 
More
Quote:
Originally Posted by spoonymoon

Hi
Well i got the lastest adb tool and followed instructions, fastboot returned getvar is-userspace - yes

used -w in fastboot and flashed all six image files and all went ok no errors etc.

but it just boot right back in fastboot mode
and getvar is-userspace returns yes but it just loops

what have i done wrong?

Btw im on windows 7 if that matters

I flashed it yesterday. All went well though I used mac. Hope you were in correct fastboot. Please check that and try again.

---------- Post added at 05:42 AM ---------- Previous post was at 05:41 AM ----------

Quote:
Originally Posted by webore

https://play.google.com/store/apps/d...ster.changelog

Thank you so much. That is really really helpful.

---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:42 AM ----------

Quote:
Originally Posted by maxwen

Dont give me bad ideas - you have no idea how rude I can be


That's ok. As I said before, it is ok to be rude and I can understand it too. Take care.
The Following User Says Thank You to elanandkumar For This Useful Post: [ View ] Gift elanandkumar Ad-Free
9th December 2019, 07:47 PM |#167  
Senior Member
Thanks Meter: 87
 
More
Volume levels have changed? Lowest setting is still quite loud now.
9th December 2019, 08:02 PM |#168  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10,340
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by josdehaes

Volume levels have changed? Lowest setting is still quite loud now.

Dolby - disable if you don't like
The Following 2 Users Say Thank You to maxwen For This Useful Post: [ View ] Gift maxwen Ad-Free
9th December 2019, 08:28 PM |#169  
Senior Member
Thanks Meter: 87
 
More
Quote:
Originally Posted by maxwen

Dolby - disable if you don't like

Indeed, with Dolby Atmos on it's really too loud on lowest level. Without it's ok (well like before, I had Dolby on all the time).
9th December 2019, 09:40 PM |#170  
Mohammed779's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 528
 
More
hello, I have this bug where if i go to recovery using "hold power + volume down" from phone off, then in it tap exit to reboot normally, ROM would get stuck on OMNI boot animation. I would need to "fastboot -w" for it to work again. note that I have absolutely nothing installed, still on the first phone setup page. Anyone is having such problem?. Chinese Model H1500. I do not know how to provide a log for such case.

thanks,
10th December 2019, 01:33 PM |#171  
OP Senior Member
Thanks Meter: 10,340
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by josdehaes

Indeed, with Dolby Atmos on it's really too loud on lowest level. Without it's ok (well like before, I had Dolby on all the time).

There was no dolby before
The Following User Says Thank You to maxwen For This Useful Post: [ View ] Gift maxwen Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes