FORUMS

Working viper4a with easy steps.

6 posts
Thanks Meter: 2
 
By tilak98, Junior Member on 9th February 2020, 10:25 AM
Post Reply Email Thread
STEP 1: Root the phone with the link provided in the op7t forum.Now you have magisk.
STEP 2: Install the SE LINUX SWITCH APP link: https://labs.xda-developers.com/stor...rophen.selinux
STEP 3: change selinux to permissive. now to go settings-battery optimisation-change the selinux app to not optimised.turn off googleplay protect.
STEP 4:now all you need is a modded stock recovery. download it from here. link: https://drive.google.com/file/d/1S-1...1ksqIeBSN/view
STEP 5:now go to fastboot and flash the stock modded recovery. CODE: fastboot flash recovery RECOVERYNAME.zip now you have adb enabled stock recovery.
STEP 6:now boot to stock recovery while connected to pc and type adb devices in cmd. it should go to adb. if yes proceed to next step.
STEP 7:now install viper4fx from magisk. phone will reboot. go into viper4a app and install drivers. it will go to fastboot ofcourse.
STEP 8: boot to recovery from fastboot. then just type in the following commands/

1. adb shell
2. cd data
3. cd adb
4. cd modules
5. cd ViPER4AndroidFX
6. rm post-fs-data.sh
7. exit
STEP 8: phone will now boot. again go to viper4a app and install drivers and repeat step 8 again.
VOILA now you have viper fully working on our beloved op7t.
NOTE: disable bluetooth absolute volume for bluetooth to work in v4a.
The Following 2 Users Say Thank You to tilak98 For This Useful Post: [ View ] Gift tilak98 Ad-Free
9th February 2020, 06:27 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Anyone tried this?
9th February 2020, 07:43 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by VIZT

Anyone tried this?

perfectly working in mine.
10th February 2020, 11:19 AM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
why do i need always to set os to permissive?
10th February 2020, 01:15 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 305
 
More
Quote:
Originally Posted by Snake.s9

why do i need always to set os to permissive?

Permissive sets SELinux to behave in a different way than Enforcing(default), which is required for V4A to work.

As far as technical details, I have no idea.
10th February 2020, 04:45 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 926
 
More
Permissive is dangerous.
10th February 2020, 04:51 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Batfink33

Permissive is dangerous.

Why ? Explain more please
10th February 2020, 05:16 PM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 926
 
More
Quote:
Originally Posted by Snake.s9

Why ? Explain more please

Leaves the kernel open to any malicious apps that want to take control of your phone.
11th February 2020, 01:05 PM |#9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Snake.s9

why do i need always to set os to permissive?

permissive mode allows some features to run on some instances which are not allowed in enforcing mode. like for example debugging.
14th February 2020, 03:42 AM |#10  
Senior Member
Flag Gadsden Alabama
Thanks Meter: 17
 
More
Apparently its not meant for me to have viper. Modded recovery won't even work.
14th February 2020, 04:28 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
More
i tired it says no such file or directory on rm command
had to load app and install driver first
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes