FORUMS
Remove All Ads from XDA

[EOL][ROM+KERNEL][6.0.1] Unofficial CyanogenMod 13.0 with 3.4.0 kernel [Apr 30, 2017]

6,221 posts
Thanks Meter: 36,180
 
By Sultanxda, Recognized Developer on 6th November 2015, 08:44 PM
Post Reply Email Thread
11th November 2015, 02:29 PM |#1001  
Senior Member
Thanks Meter: 72
 
More
Quote:
Originally Posted by Reed-Sternberg

In one of my mm rom flashings recently, I came across aosp keyboard with dedicated number row as default, anybody knows how to enable it (if possible) or how I can get it on this rom?

Sent from my A0001 using XDA Tread

it's only on @katinatez build
 
 
11th November 2015, 02:29 PM |#1002  
Zalbu's Avatar
Senior Member
Flag Sweden
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by Phoenix Wright

I think it's because those ports (or at least the ones I looked at) included more files than was needed (they replaced the whole vendor/lib/soundfx, when only one file was really needed on OPO )
Try this, it's the audiofx extracted from the latest COS build. It works perfectly for me, I use it on the latest 5.1.1 builds. If it fails, it's incompatible with 6.0.

I'll give it a shot but I'm currently running the stock AudioFX app since the bug with the buzzing noise that used to be on the 5.1.1 builds found its way back to 6.0
11th November 2015, 02:33 PM |#1003  
sash89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 97
 
More
Quote:
Originally Posted by rt235130

I think doze mode did a great job. I got 7 hours SOT
I use SLIM gapps in the OP, everything is great for daily driver:sly:

I use 4g all day and i have 4h sot,it is a good result?
11th November 2015, 03:00 PM |#1004  
Senior Member
Flag Esposende
Thanks Meter: 108
 
More
Quote:
Originally Posted by sash89

I use 4g all day and i have 4h sot,it is a good result?

Yes
11th November 2015, 03:06 PM |#1005  
Crazy-Silver's Avatar
Senior Member
Flag Boscotrecase
Thanks Meter: 275
 
More
Guys I'm not able to flash gapps. Tried Banks, Open, Slim but no one gives me gapps. The flash is successful. What can I do?

Inviato dal mio A0001 utilizzando Tapatalk
11th November 2015, 03:14 PM |#1006  
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
More
Quote:
Originally Posted by snip3

Really? Even google now on tap is working for you?

Em I don't use Google now because it will record your usage BUT I have seen PPL getting it work
11th November 2015, 03:18 PM |#1007  
uronfire's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 101
 
More
Quote:
Originally Posted by Phoenix Wright

I think it's because those ports (or at least the ones I looked at) included more files than was needed (they replaced the whole vendor/lib/soundfx, when only one file was really needed on OPO )
Try this, it's the audiofx extracted from the latest COS build. It works perfectly for me, I use it on the latest 5.1.1 builds. If it fails, it's incompatible with 6.0.

Just to confirm it works without any issues

Sent from my A0001 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to uronfire For This Useful Post: [ View ] Gift uronfire Ad-Free
11th November 2015, 03:19 PM |#1008  
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
More
Quote:
Originally Posted by AndreIrawan97

So... In your opinion, which is great, CM12.1 by Sultanxda or this ROM ?
Thanks


Well I can say that I will not return to lollipop after using this marshmallow build by Sultan.
It's amazeballs:sly:




Quote:
Originally Posted by sash89

I use 4g all day and i have 4h sot,it is a good result?

Sultan's ROM is always good in battery life. So I think having 4 hrs of SOT is fair enough.
For me, with YouTube watching and web browsing using WiFi and mobile data, I can always get more than 5 hrs of SOT (my phone is only 2 months old)
11th November 2015, 03:32 PM |#1009  
HamsterHam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 513
 
More
Quote:
Originally Posted by Crazy-Silver

Guys I'm not able to flash gapps. Tried Banks, Open, Slim but no one gives me gapps. The flash is successful. What can I do?

Inviato dal mio A0001 utilizzando Tapatalk

I think you have to flash ROM then unmount system in TWRP and then flash GAPPS. I am currently backing up apps and will be flashing this later.

EDIT: I flashed the ROM and Gapps and it worked fine.
11th November 2015, 03:33 PM |#1010  
dasti555's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 93
 
Donate to Me
More
Please can someone upload yours InCallUI apk which is located in sytem/app?? I flashed capps (cyanogen apps) everything is working but incallui FC :/

EDIT : FIXED ^^
11th November 2015, 03:38 PM |#1011  
Reed-Sternberg's Avatar
Senior Member
Flag Neverland
Thanks Meter: 196
 
More
Quote:
Originally Posted by 4b3ck

it's only on @katinatez build


You're right. Any way to port it to this rom?

Sent from my A0001 using XDA Tread
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes