FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][OFFICIAL][onyx] CyanogenMod 13.0 for Oneplus X

595 posts
Thanks Meter: 6,249
 
By ashwin007, Senior Member on 27th December 2015, 09:21 AM
Post Reply Email Thread
2nd October 2016, 05:31 PM |#4411  
Tanogeek's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
More
Quote:
Originally Posted by plutonik

Do you think it's worth to switch over? It's just..... I don't wanna reconfigure everything lol, it takes forever!!! Just curious, please share

No, i'll stay on ashwin's CM rom for sure.
But with the official sources published by OnePlus team, we could have some new features, tweaks and optimisations merged on CM.
For example, OOS marshmallow update introduce App to SD compatibility which we don't have on official CM 13.
The Following User Says Thank You to Tanogeek For This Useful Post: [ View ] Gift Tanogeek Ad-Free
 
 
2nd October 2016, 05:35 PM |#4412  
Member
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by Tanogeek

No, i'll stay on ashwin's CM rom for sure.
But with the official sources published by OnePlus team, we could have some new features, tweaks and optimisations merged on CM.
For example, OSS marshmallow update introduce App to SD compatibility.

Thanks I know bro! I was anticipating this feature for a longwhile
3rd October 2016, 03:14 PM |#4413  
peter_baz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 334
 
More
Any of you have the phone not ring for calls and alarm?it does vibrate thought.happened a couple of times but a reboot fixes it
The Following User Says Thank You to peter_baz For This Useful Post: [ View ] Gift peter_baz Ad-Free
3rd October 2016, 04:14 PM |#4414  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by peter_baz

Any of you have the phone not ring for calls and alarm?it does vibrate thought.happened a couple of times but a reboot fixes it

Yep, same here.

Poslano z mojega ONE E1003 z uporabo Tapatalk
3rd October 2016, 05:12 PM |#4415  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can't install cm13
When I flash TWRP, it makes my phone stuck on boot. I've tried different files.
Currently running OOS 3.1.0 Marshmallow.
3rd October 2016, 05:13 PM |#4416  
Tanogeek's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
More
Quote:
Originally Posted by XDaElias

When I flash TWRP, it makes my phone stuck on boot. I've tried different files.
Currently running OOS 3.1.0 Marshmallow.

What TWRP version do you use ?
Did you unlock bootloader ?
3rd October 2016, 05:40 PM |#4417  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Tanogeek

What TWRP version do you use ?
Did you unlock bootloader ?

http://forum.xda-developers.com/devd...t/dl/?id=20236 This one. It's only version that've worked. I can boot into twrp but not into system.
It should be unlocked. If it isn't unlocked adb says something about it right?
E: When I type oem unlock etc. it finishes but nothing appears on my OPX. That means it's already unlocked?
3rd October 2016, 08:28 PM |#4418  
Senior Member
Thanks Meter: 99
 
More
Quote:
Originally Posted by XDaElias

When I flash TWRP, it makes my phone stuck on boot. I've tried different files.
Currently running OOS 3.1.0 Marshmallow.

You need to downgrade to OOS 2.x.x.. OOS 3 has a different/new bootloader.
3rd October 2016, 09:43 PM |#4419  
drmdsadiq's Avatar
Senior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 96
 
More
Unable to switch to OOS 3.1.3.. On latest nightly.. Did a clean flash from twrp.. Tried restoring my 2.2.0 backup, full unroot, even ota to 2.2.3 doesn't work.. Keeps saying Error 7..

Sent from my ONE E1003 using XDA-Developers mobile app
3rd October 2016, 09:54 PM |#4420  
Senior Member
Thanks Meter: 176
 
More
Quote:
Originally Posted by drmdsadiq

Unable to switch to OOS 3.1.3.. On latest nightly.. Did a clean flash from twrp.. Tried restoring my 2.2.0 backup, full unroot, even ota to 2.2.3 doesn't work.. Keeps saying Error 7..

Sent from my ONE E1003 using XDA-Developers mobile app

Are you on stock recovery? I found OTAs don't play nice with TWRP.
3rd October 2016, 10:33 PM |#4421  
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
More
Hello,
Maybe someone have idea how to solve my problem with missing mobile data connection. I have british lyca sim (I am there actually) and after lost wifi range phone do not catch mobile connection. Sometimes ramdomly I loosing data connection when I am outside. Air mode off/on or swith mobile data on sim off/on do not helping. Only system restart.
When I switched sims in slots It is always on lyca.

It can be sim damage?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes