FORUMS
Remove All Ads from XDA

[LG L9-II] G3 "hard" apps PORT for kitkat v20b

203 posts
Thanks Meter: 191
 
By UserXP_, Senior Member on 13th July 2014, 01:14 AM
Post Reply Email Thread
These are the "hard" G3 apps ported for LG L9 II v20b - kitkat
ROOT required - for some perhaps not!
[probably work with other phones if they have kitkat]

[Ok, I will say it. Make a backup first]
You will need a root file manager - I am not making CWM zips unless is necessary.

ALL links are down UP


LG Easy Settings G3 - LG Settings G3


This is the LG Easy Settings (the settings in a tab view), BUT also the LG G3 settings.

All settings working, but some effects are not applied to our phone.
How to
<> Put the LGEasySettingsG3.apk to /system/app folder (or install it like any other app).
[This will give you the tab view for the settings]
More
<> Delete the LGSettings3_2.apk, LGSettings3_2.odex, LGSettingsProvider.apk and LGSettingsProvider.odex from /system/priv-app folder.
<> Put at /system/priv-app the LGSettingsG3.apk and LGSettingsProviderG3.apk
<> Reboot

LIMITATION
At wifi tab can not see the "search" button - I am "searching" it , but we can live without it.
[Funny thing , at landscape mode is there]


LG Lockscreen G3


[DO NOT use this with any other phone/version]
Lock screen settings from G3 goes with appropriate LGKeyguard.apk.
If you want it for other phone version, pm me.


<> Delete LockScreenSettings.apk and LockScreenSettings.odex from /system/priv-app folder.
<> Put at /system/priv-app the LGLockScreenSettingsG3_signed.apk
ALSO
<> Delete the LGKeyguard.apk and LGKeyguard.odex from /system/priv-app folder.
<> Put at /system/priv-app the LGKeyguard.apk
<> Reboot
  • If you have problem with "Knock Code" at lockscreen (can not change it with password/pin, because is incorrect), set 5 times a wrong knock code and select "Forget Knock code?".
    All settings working, but some effects are not applied to our phone.
  • If you have problems with shortcuts goto /data/data/com.lge.lockscreensettings/databases folder and delete the 2 files.


LG Browser G3


<> I don't remember if there is a LGBrowser*.apk/odex at system/app or /system/priv-app folder. If there, delete them.
<> Put at /system/priv-app the LGBrowserG3_signed.apk
<> Reboot
LIMITATION
Selecting Favorites, you will "see" the three known tabs, but with white background and white letters!!!


LGFileManager G3
You know what to do LGFileManagerG3_signed.apk

LGCalculator G3
You know what to do LGCalculatorG3_signed.apk


BONUS - Weather theme Flex for all themes


This is the LG weather THEME widget (Flex - working only with theme Flex), but now is working with every theme!
<> Delete any *WheatherTheme*.apk/odex you have at system/app or /system/priv-app folder.
<> Put at /system/app folder the LGWeatherThemeFlex_signedAllFlex.apk
<> Reboot
*Small bug with 4x1/5x1 widget


*** If something go wrong ***
Open a command prompt where adb is located.
Type:
adb shell
su
mount -o rw,remount -t ext4 /system
cd /system/app OR cd /system/priv-app
rm <the_file_name_you_add>.apk
reboot

After reboot put back your original apk/odex and reboot again.

It's good to tell me the problem and even better a logcat.

That's all.
The Following 7 Users Say Thank You to UserXP_ For This Useful Post: [ View ] Gift UserXP_ Ad-Free
 
 
13th July 2014, 05:42 AM |#2  
bountyman334's Avatar
Senior Member
Flag Decatur,GA
Thanks Meter: 1,998
 
Donate to Me
More
wat did u edit for the browser....am using the optimus g pro with sphinx and thnking about making me a lil custom rom for this phone
13th July 2014, 10:34 AM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
systemui keeps stopping... ****ed up my phone lol
13th July 2014, 01:42 PM |#4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 191
 
More
Quote:
Originally Posted by bountyman334

wat did u edit for the browser....am using the optimus g pro with sphinx and thnking about making me a lil custom rom for this phone

I don't remember exactly. I think, I change manifest, some xml and smali editing.
If you want I can upload the original LGBrowserG3.apk.
Decompile original and mine. After you can compare to see the differences.


Quote:
Originally Posted by sodji

systemui keeps stopping... ****ed up my phone lol

You can not ****ed up the phone. These are not critical apk (no boot loop).
Check OP (at end of post) about how to restore phone.
13th July 2014, 04:22 PM |#5  
p_a_r_s_a7's Avatar
Senior Member
Flag kermanshah
Thanks Meter: 687
 
More
hi boy thanks for portet apk

just link download for LGSettingsProviderG3.apk is not work plese check
tanx
13th July 2014, 04:30 PM |#6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 191
 
More
Quote:
Originally Posted by p_a_r_s_a7

hi boy thanks for portet apk

just link download for LGSettingsProviderG3.apk is not work plese check
tanx

Must be ok now
The Following User Says Thank You to UserXP_ For This Useful Post: [ View ] Gift UserXP_ Ad-Free
20th July 2014, 07:58 PM |#7  
kamango's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Cant enter display settings, keeps crashing. Also tab view didnt work for me, still have the classic view but with new icons.
Edit: but i have 20a, so it can be the reason why its not working.
15th August 2014, 03:45 PM |#8  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
I was really amazed with your work and I can only say... Congrats dude .
Well can you modify the apks for LG g pro lite cause I wanna give them a try ... You would be so holy kind

Sent from my LG-D683 using XDA Free mobile app
16th August 2014, 05:20 PM |#9  
OP Senior Member
Thanks Meter: 191
 
More
Quote:
Originally Posted by aaron.esp.35

I was really amazed with your work and I can only say... Congrats dude .
Well can you modify the apks for LG g pro lite cause I wanna give them a try ... You would be so holy kind

Sent from my LG-D683 using XDA Free mobile app

I can give a try, but must wait.

Στάλθηκε από το LG-D605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
13th October 2014, 01:42 PM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Error on easy settings.
I dont wanna be that guy , but i got a bug.(l9 ii)
After correct instalation of easy settings, i cant connect my l9 ii to my pc via mtp only via ptp.Everything else seems to be in order.
kalh synexeia.
21st October 2014, 06:16 PM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Can install the app on cm11?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes