FORUMS

[ROM][OFFICIAL] AOSiP 10.0 Alpha for Pixel 2 / 2 XL [March 25, 2020]

701 posts
Thanks Meter: 2,747
 
Post Reply Email Thread
27th January 2020, 06:46 PM |#11  
Edmontonchef's Avatar
Senior Member
Flag edmonton
Thanks Meter: 227
 
More
Got some strange behaviour..
For some reason on this ROM TWRP goes unresponsive first try. Reboot to recovery from fastboot then it works fine.
Anyone else get this?
27th January 2020, 07:05 PM |#12  
jlokos's Avatar
Senior Member
Flag Willamette Valley
Thanks Meter: 659
 
More
Quote:
Originally Posted by Edmontonchef

Got some strange behaviour..
For some reason on this ROM TWRP goes unresponsive first try. Reboot to recovery from fastboot then it works fine.
Anyone else get this?

There was some discussion on Eamo5's telegraph channel about that; in fact, there was a special twrp developed for flashing roms and kernels. I don't know whether this had anything to do with the issue you encountered.
31st January 2020, 08:05 AM |#13  
Eamo5's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 2,747
 
Donate to Me
More
AOSiP 10 Alpha (January 31, 2020)
  • Added the ability to disable lockscreen media art
  • Disabled Battery LED preferences (it doesn't work)
  • Various bug fixes and theme improvements

Download links have been updated
The Following 11 Users Say Thank You to Eamo5 For This Useful Post: [ View ] Gift Eamo5 Ad-Free
31st January 2020, 11:42 PM |#14  
joeo10's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 60
 
More
Does this work on eSIM Google Fi or will I have to put a physical SIM in there to get it working?

Sent from my Pixel 2 XL using XDA Labs
1st February 2020, 12:02 AM |#15  
Eamo5's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 2,747
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by joeo10

Does this work on eSIM Google Fi or will I have to put a physical SIM in there to get it working?

I haven't personally verified it but as far as I know, it should work with Google Fi
1st February 2020, 04:54 AM |#16  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
More
Is android auto working fine in this ROM ?
1st February 2020, 10:42 AM |#17  
Eamo5's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 2,747
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by devanshu99

Is android auto working fine in this ROM ?

Yes
2nd February 2020, 10:47 PM |#18  
GabrielSousa's Avatar
Senior Member
Flag Leiria
Thanks Meter: 1,772
 
Donate to Me
More
SafetyNet not working,
what this means to the end user ?
2nd February 2020, 11:55 PM |#19  
GabrielSousa's Avatar
Senior Member
Flag Leiria
Thanks Meter: 1,772
 
Donate to Me
More
the error:
failed to mount '/system'
failed to mount 'vendor'

im using official twrp , should i use other ?
3rd February 2020, 12:06 AM |#20  
Lughnasadh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,042
 
More
Quote:
Originally Posted by GabrielSousa

the error:
failed to mount '/system'
failed to mount 'vendor'

im using official twrp , should i use other ?

That's normal with TWRP on Q. You can safely ignore it.
3rd February 2020, 03:30 AM |#21  
GabrielSousa's Avatar
Senior Member
Flag Leiria
Thanks Meter: 1,772
 
Donate to Me
More
my wifi is super slow, its only me ?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes