FORUMS

Android Q and Titanium Backup

12 posts
Thanks Meter: 6
 
By ethanelle, Junior Member on 9th August 2019, 07:29 PM
Post Reply Email Thread
Anyone have any luck with Titanium Backup on Android Q? Mine always boots, confirms root permissions, and then only shows a blank screen with "All Done" printed in the middle.

Any alternatives for app and appdata backups that are working on Q?
The Following User Says Thank You to ethanelle For This Useful Post: [ View ] Gift ethanelle Ad-Free
9th August 2019, 09:28 PM |#2  
Eudeferrer's Avatar
Senior Member
Flag Miami
Thanks Meter: 253
 
More
Quote:
Originally Posted by ethanelle

Anyone have any luck with Titanium Backup on Android Q? Mine always boots, confirms root permissions, and then only shows a blank screen with "All Done" printed in the middle.

Any alternatives for app and appdata backups that are working on Q?

Haven't had anything issues. Mine works as expected.

Sent from my Pixel 3 XL
10th August 2019, 10:26 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by Eudeferrer

Haven't had anything issues. Mine works as expected.

Sent from my Pixel 3 XL

Beta 6? Titanium Backup v8.3.3? Pro or base version?

Did yours install the add-on application it requests on Pie? Mine did not.

Edit: Got it working - I needed to download the add-on manually. Thanks.
The Following User Says Thank You to ethanelle For This Useful Post: [ View ] Gift ethanelle Ad-Free
4th September 2019, 03:10 PM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 49
 
More
I'm on Stable 10 and notice I'm not able to remove a system app with Ti Backup. I tried to remove Play movies with no luck.
4th September 2019, 03:24 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 702
 
More
Quote:
Originally Posted by ethanelle

Beta 6? Titanium Backup v8.3.3? Pro or base version?

Did yours install the add-on application it requests on Pie? Mine did not.

Edit: Got it working - I needed to download the add-on manually. Thanks.

Where did you get the add on from and what version is it?
4th September 2019, 03:24 PM |#6  
Senior Member
Flag Colton, NY
Thanks Meter: 1,429
 
More
Quote:
Originally Posted by C5Longhorn

I'm on Stable 10 and notice I'm not able to remove a system app with To Backup. I tried to remove Play movies with no luck.

Even with Root Explorer I'm unable to delete system apps.
4th September 2019, 03:26 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 49
 
More
Quote:
Originally Posted by airmaxx23

Even with Root Explorer I'm unable to delete system apps.

Hmmm, on 9 I was able to remove system apps I didn't use.
4th September 2019, 06:28 PM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 72
 
More
TitBu works but root explorer isn't mounting the system to read write.
4th September 2019, 06:30 PM |#9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by devsk

Where did you get the add on from and what version is it?

I found the add-on (v 1.0.0) on apk mirror. Installed it separately and the main app works.
4th September 2019, 06:31 PM |#10  
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by C5Longhorn

I'm on Stable 10 and notice I'm not able to remove a system app with Ti Backup. I tried to remove Play movies with no luck.

I can't either. I get an error that it can't find the apk.
4th September 2019, 06:39 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 49
 
More
Quote:
Originally Posted by ethanelle

I can't either. I get an error that it can't find the apk.

Yes, that is the error I get.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes