FORUMS
Remove All Ads from XDA

Black screen on Google setup

1,507 posts
Thanks Meter: 184
 
By gvsukids, Senior Member on 24th October 2018, 09:51 PM
Post Reply Email Thread
When trying to setup new phone after rooting, I'm getting a black screen when trying to login to Google. It comes after resetting phone.I was using a black theme, would that affect it,

Sent from my [device_name] using XDA-Developers Legacy app
 
 
24th October 2018, 10:05 PM |#2  
gvsukids's Avatar
OP Senior Member
Flag michigan
Thanks Meter: 184
 
Donate to Me
More
I've also gone into accounts and tried adding a Google account, same result
Any way to fix?

https://photos.app.goo.gl/8iX7KVcMLHtpb12KA

Sent from my [device_name] using XDA-Developers Legacy app
25th October 2018, 04:29 PM |#3  
gvsukids's Avatar
OP Senior Member
Flag michigan
Thanks Meter: 184
 
Donate to Me
More
Seems Google couldn't fix it either. Sending a replacement

Sent from my [device_name] using XDA-Developers Legacy app
25th October 2018, 06:47 PM |#4  
OkayGK's Avatar
Senior Member
Flag TORONTO
Thanks Meter: 72
 
Donate to Me
More
Damn, there are a lot of things I read on this forum that causing me to think of canceling my phone.
25th October 2018, 07:04 PM |#5  
Junior Member
Flag Clearwater
Thanks Meter: 1
 
More
Just submitted an RMA for my device. The proximity sensor over the last 3 days hasn't been working properly and wont activate the screen when I try to hang up a call after pulling the phone away from my head.
25th October 2018, 07:09 PM |#6  
Member
Oklahoma
Thanks Meter: 2
 
More
What root method did you use gvsukids? I'm getting my phone today and will be rooting it. Just concerned now..
25th October 2018, 09:33 PM |#7  
gvsukids's Avatar
OP Senior Member
Flag michigan
Thanks Meter: 184
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by toy4x4

What root method did you use gvsukids? I'm getting my phone today and will be rooting it. Just concerned now..

https://www.xda-developers.com/googl...r-root-magisk/
Flash to both slots
Sent from my [device_name] using XDA-Developers Legacy app
25th October 2018, 10:13 PM |#8  
gvsukids's Avatar
OP Senior Member
Flag michigan
Thanks Meter: 184
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gvsukids

When trying to setup new phone after rooting, I'm getting a black screen when trying to login to Google. It comes after resetting phone.I was using a black theme, would that affect it,

Sent from my [device_name] using XDA-Developers Legacy app

Seems that chrome wasn't installed and that was causing the issue. After installing boot.img from magisk, I was able to sign-in to play store and now don't need the RMA.
It's an issue with the modified boot.img from rooting phone which removed chrome
Sent from my [device_name] using XDA-Developers Legacy app
The Following 3 Users Say Thank You to gvsukids For This Useful Post: [ View ] Gift gvsukids Ad-Free
26th October 2018, 01:09 AM |#9  
Member
Oklahoma
Thanks Meter: 2
 
More
Thanks for the heads up!
12th August 2019, 01:54 PM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by gvsukids

Seems that chrome wasn't installed and that was causing the issue. After installing boot.img from magisk, I was able to sign-in to play store and now don't need the RMA.
It's an issue with the modified boot.img from rooting phone which removed chrome

You are hero!!!!! Thanks for this ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes