FORUMS

[ROM][MIUI] Xiaomi.eu ROM for Redmi K30 / 5G

709 posts
Thanks Meter: 545
 
Post Reply Email Thread
12th February 2020, 07:15 AM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
how can i flash twrp in my k30 4g? do u have Tutorial?
12th February 2020, 09:05 AM |#12  
Quote:
Originally Posted by JhayPH

how can i flash twrp in my k30 4g? do u have Tutorial?

Code:
fastboot flash recovery twrp.img
12th February 2020, 10:05 AM |#13  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by ingbrzy

Code:
fastboot flash recovery twrp.img


i flash eu rom 20.1.16 . it keeps rebooting into twrp back again . after i set up .
should i wait the next update after 20.1.21??
12th February 2020, 11:27 AM |#14  
Quote:
Originally Posted by JhayPH

i flash eu rom 20.1.16 . it keeps rebooting into twrp back again . after i set up .
should i wait the next update after 20.1.21??

no.. run command to wipe your data
Code:
fastboot -w
12th February 2020, 11:46 AM |#15  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by ingbrzy

no.. run command to wipe your data

Code:
fastboot -w

it keeps saying cannot generate image for userdata
12th February 2020, 03:11 PM |#16  
Quote:
Originally Posted by JhayPH

it keeps saying cannot generate image for userdata

run script from our rom zip file folder
Code:
windows_fastboot_first_install_with_data_format
12th February 2020, 05:33 PM |#17  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by ingbrzy

run script from our rom zip file folder

Code:
windows_fastboot_first_install_with_data_format

u mean i need to extract the rom and run a script?
12th February 2020, 10:41 PM |#18  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by JhayPH

run script from our rom zip file folder


u mean i need to extract the rom and run a script?

yes
13th February 2020, 06:03 AM |#19  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by dugu1248

yes

i succesfully wipe via fastboot -w but it keeps boot into twrp after i flash latest eu rom

i tried the 2nd option that u metion to run a script . but it doesnt work . its crazy hahah

but when i flash old eu rom 9.12 . its booting
The Following User Says Thank You to JhayPH For This Useful Post: [ View ] Gift JhayPH Ad-Free
17th February 2020, 12:15 PM |#20  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
DRM info
Hi,
Did that ROM change the security level? Maybe it can't change, unless the official global ROM release?
17th February 2020, 01:19 PM |#21  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by GoldenEagleNo1

Hi,
Did that ROM change the security level? Maybe it can't change, unless the official global ROM release?

No global
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes