FORUMS
Remove All Ads from XDA
H10 Turbo

[KERNEL][Kenzo] FrancoKernel ⚡️- r16 - 18th April - LineageOS & Oreo

23,457 posts
Thanks Meter: 129,300
 
Post Reply Email Thread
19th April 2017, 09:02 PM |#1001  
gregsoir's Avatar
Senior Member
Flag North Pole
Thanks Meter: 64
 
More
Quote:
Originally Posted by TsilisR34

Hi Mr Francisco! I was wondering, could you add DT2W? Cause my power button for some reason doesn't work properly and I really need it . Thanks!

read the thread first instead of asking the same questions over and over again.
 
 
19th April 2017, 09:42 PM |#1002  
amar2cool99's Avatar
Senior Member
Flag Amritsar
Thanks Meter: 109
 
More
Quote:
Originally Posted by Alan Ryan

Aliens. Most likely. It only makes sense.

Its time to leave earth.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
19th April 2017, 09:42 PM |#1003  
Senior Member
Thanks Meter: 82
 
More
Quote:
Originally Posted by tigax

I wanted to try but every time I flash I lose root and says SuperSU binary is outdated... Flashed rom again got root again.

Any solution? (I am on nitrogenOS 19th April)

That thread search function is there for some reason..

All people, after flashing fk, lose root. Flash SuperSU or whatever type of root u use.
19th April 2017, 11:21 PM |#1004  
Alan Ryan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
More
11 hours of SOT with auto brightness and using Google Chrome on PureNexus. No special tweaks or battery saver profiles. No Naptime. Could easily push for 12+
20th April 2017, 02:01 AM |#1005  
franciscofranco's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Oeiras, Lisboa
Thanks Meter: 129,300
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fernandojhr

Can I flash R4 on LOS14 with android 7.1.2 or should I wait for fixes/new update?

Just flash it.

Quote:
Originally Posted by amar2cool99

Sir, why 3.10.104 not 3.10.105 ?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

No reason.

Quote:
Originally Posted by TsilisR34

Hi Mr Francisco! I was wondering, could you add DT2W? Cause my power button for some reason doesn't work properly and I really need it . Thanks!

I'm sorry, but don't think that's going to happen :/

Quote:
Originally Posted by Asphyxiate666

He doesn't update to the latest upstream because it's not stable enough... At least that's my assumption.

Absolutely not. These incremental releases are mostly ****-proof, they don't have idiots merging patches on Linux.

Quote:
Originally Posted by tigax

I wanted to try but every time I flash I lose root and says SuperSU binary is outdated... Flashed rom again got root again.

Any solution? (I am on nitrogenOS 19th April)

Just flash SuperSu zip and you'll be fine forever.

Quote:
Originally Posted by xhasutx

hi,,
maybe u can make kernel for kali nethunter that support external wifi??for android 7.1.x
i have no luck so far to get this kernel..
got 1 working but its for cm13 n still have bugs on it..
ty b4

I don't think that'll happen. Sorry.

Quote:
Originally Posted by Alan Ryan

11 hours of SOT with auto brightness and using Google Chrome on PureNexus. No special tweaks or battery saver profiles. No Naptime. Could easily push for 12+

Magical.
The Following User Says Thank You to franciscofranco For This Useful Post: [ View ]
20th April 2017, 02:11 AM |#1006  
Member
Thanks Meter: 11
 
More
I clean flashed again, franco manager still couldn't change saturation on los and aosp extend, but works well on nos and du
20th April 2017, 02:57 AM |#1007  
Senior Member
Thanks Meter: 64
 
More
Sorry for the out of topic question but i know franco is here to answer about his own apps. Currently I am using Naptime and in setting, I turned naptime ON. and that's all? How can I ensure naptime kick in or it works?
20th April 2017, 04:12 AM |#1008  
Member
Thanks Meter: 12
 
More
you dont
Quote:
Originally Posted by kuance

Sorry for the out of topic question but i know franco is here to answer about his own apps. Currently I am using Naptime and in setting, I turned naptime ON. and that's all? How can I ensure naptime kick in or it works?

naptime is just a tool which kicks on doze as soon as screen is turned off, since in stock android doze takes a while to kick in, so yea install naptime turn on aggressive doze n forget it!
hit thanx if helped!
20th April 2017, 04:17 AM |#1009  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by MEGAX91

damn , i forgot Franco is using Mi Max power configs

check value for default_hvdcp_icl_ma it should be 1500 ( you can raise it until 2400 )
https://github.com/franciscofranco/k...charger.c#L419

also check value for default_hvdcp3_icl_ma it should be 2000 ( you can raise it until 2400 )
https://github.com/franciscofranco/k...charger.c#L425

echo "2400" > /sys/module/qpnp_smbcharger/parameters/default_hvdcp_icl_ma
echo "2400" > /sys/module/qpnp_smbcharger/parameters/default_hvdcp3_icl_ma

already 2400 but on ampere still charging unger 1600 mah, what wrong???
20th April 2017, 04:19 AM |#1010  
Senior Member
Thanks Meter: 64
 
More
Quote:
Originally Posted by akki1807

naptime is just a tool which kicks on doze as soon as screen is turned off, since in stock android doze takes a while to kick in, so yea install naptime turn on aggressive doze n forget it!
hit thanx if helped!

I know it is just a tool to kick in aggreasive doze mode, but im just curious if there is a way that it is actually working in background. at least for the "placebo" effect :X
20th April 2017, 04:31 AM |#1011  
Azhery's Avatar
Senior Member
Flag Alor Setar
Thanks Meter: 72
 
More
Quote:
Originally Posted by Ndro11

already 2400 but on ampere still charging unger 1600 mah, what wrong???

its alien
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes