FORUMS

[ROM][10.0][VIOLET] PixelPlusUI [OFFICIAL] [Ten][AOSP]

635 posts
Thanks Meter: 762
 
Post Reply Email Thread
23rd March 2020, 06:16 PM |#31  
OP Senior Member
Flag Near Queen of Hills
Thanks Meter: 762
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by himanshu fulmali

First you need to unlock bootloader

Yeah....
The Following 2 Users Say Thank You to sourav24071999 For This Useful Post: [ View ] Gift sourav24071999 Ad-Free
23rd March 2020, 06:17 PM |#32  
Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by sourav24071999

Well did u asked anyone.. if all guys facing same issue ? if no then ask and let me know maybe source side issue... till now no one reported it so

Not sure about others. Lets wait for others to comment.
I have enabled VOLTE option under mobile network. Also, enabled the same under Pixilizer and selected VOLTE OOS Icon (tried others as as well) but not showing up.
The Following User Says Thank You to sandypai For This Useful Post: [ View ] Gift sandypai Ad-Free
23rd March 2020, 06:19 PM |#34  
OP Senior Member
Flag Near Queen of Hills
Thanks Meter: 762
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sandypai

Not sure about others. Lets wait for others to comment.
I have enabled VOLTE option under mobile network. Also, enabled the same under Pixilizer and selected VOLTE OOS Icon (tried others as as well) but not showing up.

Call is working na ? ..... Check In dialler if there is HD or not while calling Btw SIM ?
The Following 2 Users Say Thank You to sourav24071999 For This Useful Post: [ View ] Gift sourav24071999 Ad-Free
23rd March 2020, 06:22 PM |#35  
Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by sourav24071999

Call is working na ? ..... Check In dialler if there is HD or not while calling Btw SIM ?

It is not displaying HD or anything. Just a plain call.
23rd March 2020, 06:23 PM |#36  
OP Senior Member
Flag Near Queen of Hills
Thanks Meter: 762
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Notorius bunty

Brother i have note 7 pro its locked bootloader no twrp installed i m bored with miui buggy updates i wna try stock android on top of android 10 plz can u tell steps to follow or any youtube video link specific to this plus edition rom plz i will.be very thankful to u super work brother thanx

Well bro.. Come from MIUI man.. its not worth it ... Here is a basic guide.. i made it hopefully it can help... first unllock boot loader and install ofox stable recvery via fastboot... rest is here....

https://forum.xda-developers.com/red...ypted-t4003219

If this helps out then dont forget to hit the like button.
The Following 2 Users Say Thank You to sourav24071999 For This Useful Post: [ View ] Gift sourav24071999 Ad-Free
23rd March 2020, 06:25 PM |#37  
OP Senior Member
Flag Near Queen of Hills
Thanks Meter: 762
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sandypai

It is not displaying HD or anything. Just a plain call.

i mean in dialler ... well fine here thogh ... U Can ask here TAP
The Following 2 Users Say Thank You to sourav24071999 For This Useful Post: [ View ] Gift sourav24071999 Ad-Free
23rd March 2020, 06:29 PM |#38  
Account currently disabled
Thanks Meter: 86
 
More
I just installed this rom yesterday and in 1st charge cycle at normal usage i got around 10hr bb and this rom is so smoooooooooth and touch response it so amazing man...... i m just in lobh with it.... i thought pe was best but its really woth flashing ... Gona stay in this form NOW.

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------

Quote:
Originally Posted by sandypai

It is not displaying HD or anything. Just a plain call.

Btw its fine here
SIM : JIO
Callling Also Fine With HD showing
The Following User Says Thank You to Arav Aggarwal For This Useful Post: [ View ] Gift Arav Aggarwal Ad-Free
23rd March 2020, 06:42 PM |#39  
Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by Arav Aggarwal

I just installed this rom yesterday and in 1st charge cycle at normal usage i got around 10hr bb and this rom is so smoooooooooth and touch response it so amazing man...... i m just in lobh with it.... i thought pe was best but its really woth flashing ... Gona stay in this form NOW.

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------



Btw its fine here
SIM : JIO
Callling Also Fine With HD showing

Well, mine is Airtel.
The Following User Says Thank You to sandypai For This Useful Post: [ View ] Gift sandypai Ad-Free
23rd March 2020, 07:27 PM |#40  
OP Senior Member
Flag Near Queen of Hills
Thanks Meter: 762
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sandypai

Well, mine is Airtel.

Well, truely airtel sucks but if its on DT side i will fix else try setting mnc mcc and save and reboot check calling via phone if its showing bcz for u volte icon is broken ...
The Following User Says Thank You to sourav24071999 For This Useful Post: [ View ] Gift sourav24071999 Ad-Free
24th March 2020, 01:56 PM |#41  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
ANX camera working in this rom??
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
aosp, pixel, rom, ten, violet

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes