FORUMS

How I can verify the operation of the 4 cameras?

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By AndresHDz31, Junior Member on 13th January 2020, 03:36 AM
Post Reply Email Thread
Hi, I have a problem with the cameras. Using the stock camera I tried to test the macro and wide angle modes, but I did not observe any changes. The result is exactly the same as having the modes disabled . I explain myself, by placing the camera at 0.6x you get the same as leaving it at 1x. In macro mode the same thing happens, and I think the cameras are not working.

How can I know if they really are working? Should I take it under warranty?
13th January 2020, 01:32 PM |#2  
the_weird_aquarian's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 76
 
More
Quote:
Originally Posted by AndresHDz31

Hi, I have a problem with the cameras. Using the stock camera I tried to test the macro and wide angle modes, but I did not observe any changes. The result is exactly the same as having the modes disabled . I explain myself, by placing the camera at 0.6x you get the same as leaving it at 1x. In macro mode the same thing happens, and I think the cameras are not working.

How can I know if they really are working? Should I take it under warranty?

try taking something like a pin or maybe the sim ejector tool. Then switch different modes and check which camera is active by placing pin/sim ejector on each camera. If all four cameras are not working maybe visit service center.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes