FORUMS

[ROM][PORT] PAC ROM UNOFFICIAL for Redmi Note 4G Single Sim

175 posts
Thanks Meter: 74
 
By asrupesh, Senior Member on 27th April 2015, 09:08 AM
Post Reply Email Thread
Hi guys, this is my first port, i am not a developer, i have just followed a rom porting guide.
created by @rishabh.raj37

This Rom is based on lastest CM11 build by jkaz.

Working :
Everything..(Including Headphones)

Not Working :
None

Procedure :
1. Download the Rom and gapps and copy both files in to sd card or ext-sd.
2. Reboot into recovery
3. wipe cache, dalvik cache, data...
4. Install both rom and gapps.
5. Reboot phone...

I am not responsible for bricked devices.

Credits:
Xda
Cyanogenmode team
Pac-man developers
Mokee developers,
@LiquidPlacidity
JKaz
@Jamil69
@umangleekha (For Headphone fix patch)

I take credit only for porting this rom to our device, but i don't take credit any other way...

ROM Download

Gapps

For root access flash zip file from the link

SuperSu


Note:
1. - Just edit the build.prop, find the line: ro.sf.lcd_density = 270 change the value to 320 save it and reboot.

2. - Download system app remover from playstore
- Open it and grant root permission
- select and uninstall nfc service and pac console.
- reboot.
- this removes nfc wake and pac console force close.
The Following 14 Users Say Thank You to asrupesh For This Useful Post: [ View ] Gift asrupesh Ad-Free
27th April 2015, 12:50 PM |#2  
Senior Member
Flag Makassar
Thanks Meter: 53
 
Donate to Me
More
Thumbs up Great News.. Thanks Bro, finally another cusrom for Dior.
Quote:
Originally Posted by asrupesh

Hi guys, this is my first port, i am not a developer, i have just followed a rom porting guide.
created by @rishabh.raj37

This Rom is based on lastest CM11 build by jkaz.

Working :
Everything..(Including Headphones)

Not Working :
None

Procedure :
1. Download the Rom and gapps and copy both files in to sd card or ext-sd.
2. Reboot into recovery
3. wipe cache, dalvik cache, data...
4. Install both rom and gapps.
5. Reboot phone...

I am not responsible for bricked devices.

Credits:
Xda
Cyanogenmode team
Pac-man developers
Mokee developers,
@LiquidPlacidity
JKaz
@Jamil69
@umangleekha (For Headphone fix patch)

I take credit only for porting this rom to our device, but i don't take credit any other way...

ROM Download

Gapps

For root access flash zip file from the link

SuperSu

Thanks for this cusrom bro, i will try it.
1st May 2015, 10:57 AM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
There's a nfc wakelock and Systemupdateservice wakelock. Other than that the rom is functional.
The Following User Says Thank You to skem For This Useful Post: [ View ] Gift skem Ad-Free
6th May 2015, 04:33 AM |#4  
Protato's Avatar
Junior Member
Flag Brisbane
Thanks Meter: 22
 
More
Thanks bro, this runs better than mokee and doesn't have shady apps.
9th May 2015, 05:32 PM |#5  
Member
Thanks Meter: 13
 
More
screenshot plz...
12th May 2015, 02:15 AM |#6  
zahinasaur's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
So far everything works fine.

Bugs:
1) Everytime Wi-Fi is turned on, PAC Console forced close.
2) The resoulution is kinda small & look like tablet.

Maybe I can tweak the build.prop about the resolution.
16th May 2015, 06:16 AM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
I can confirm what zahinasaur wrote:
1) PAC Console force closes, but for me, on each boot, but after I disabled it in Manage Apps, it's OK.
2) Resolution looks strange, but it's also OK.
3) New thing: isn't App2SD functionality enabled on this ROM? Can you please package a new version with this functionality enabled?

Besides these, it's works much better than Mokee ROM at least for me, so thank you for your work!
22nd May 2015, 04:38 AM |#8  
zahinasaur's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Resolution fix
Just edit the build.prop, find the line:
ro.sf.lcd_density
Change the value & reboot.

Mine works best at value 320. You can try different value.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2015-05-22-11-36-41.jpg
Views:	1958
Size:	69.3 KB
ID:	3325351   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2015-05-22-11-36-49.png
Views:	1994
Size:	96.5 KB
ID:	3325352   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2015-05-22-11-36-58.png
Views:	1998
Size:	122.7 KB
ID:	3325353  
22nd May 2015, 07:36 AM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Thank you, this works. I'm more happy with the 296 setting, but you wrote the correct solution for this problem.
2 problems left.
25th May 2015, 09:32 PM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
By the way, not installing SuperSU gives you the default (CM?) SU implementation which works better at least for me, for e.g. BusyBox installation.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes