FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q] S8500 - Unable to mount data

2 posts
Thanks Meter: 1
 
By DimaX154, Junior Member on 24th March 2019, 02:08 PM
Post Reply Email Thread
Hello everyone,

Phone: S8500
TWRP: 2.8.7.0

Starting the new OmniRom I'm getting the following error: "Encryption unsuccsessful".
During the installation I got the error (TWRP): E: Unable to mount '/data'.

Terminal "cat /etc/fstab" output:

/dev/mapper/lvpool-system /system ext4 rw
/dev/block/mtdblock2 /cache ext3 rw
/data f2fs rw
/dev/block/mmcblk1p1 /external_sd vfat rw


TWRP -> Wipe -> Advanced Wipe -> "Data" -> Repair or Change File System:

Present: No Removable: No
Size: 0 MB Used 0 MB
Free: 0 MB Backup Size: 0 MB


Click on Button "Repair File System":

Repairing Data using fsck.f2fs ...
E: /sbin/fsck.f2fs process emdem with ERROR=1
E: Unable to repair '/data' .
E: Error repairing file system


Click on Button "Change File System":

Mount Point: /data
Current file system: f2fs

Click on EXT4:

E: Block device not present. cannot wipe Data
E: Unknown MTP message type: 1
E: Error changing file system
...


Same with EXT2, FAT, EXT3, F2FS.

Maybe someone can help me out.

Best Regards

Dima
The Following User Says Thank You to DimaX154 For This Useful Post: [ View ] Gift DimaX154 Ad-Free
 
 
24th March 2019, 08:30 PM |#2  
Senior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 74
 
More
DimaX154, Hi, I would try to flash first Bada 2 through multiloader, and then install Android.
The Following 2 Users Say Thank You to Union_Jack For This Useful Post: [ View ] Gift Union_Jack Ad-Free
28th March 2019, 06:55 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Union_Jack

DimaX154, Hi, I would try to flash first Bada 2 through multiloader, and then install Android.

Dear Union_Jack,

thank you for the help!
I was able to flash bada. Phone is running again. (with Bada)
Trying to install Android again, I'm getting the same problem.

Best Regards

Dima
28th March 2019, 10:00 PM |#4  
Senior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 74
 
More
DimaX154 , Strange, usually helps firmware Bada or change the file system.
Try again repair or change file system for cache, data and system.
22nd May 2019, 11:11 AM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hackarama
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes