Search results

  1. I

    Post Should i get a warranty replacement? (Camera Vibrates when Starting)

    I got mine replaced. I have a a two year old and those seconds before the camera is ready is crucial to getting a silly face or just a blur...
  2. I

    Post [ROM][5.1.1][28JUN] XtreStoLite Odex Pure Edition 2.0 [642MB ° F/T S6 & S6 Edge °]

    Yes sir I do. I can take new ones fine and edit them it's just the old ones before flashing. Thanks.
  3. I

    Post [ROM][5.1.1][28JUN] XtreStoLite Odex Pure Edition 2.0 [642MB ° F/T S6 & S6 Edge °]

    I took a number of slow motion videos, before flashing, that don't show up as slow motion videos anymore. They play and then stutter oddly during the 'slow' parts. Is there any way to fix this? FYI, new videos work fine. Thank you.
  4. I

    Post [ROM][5.1.1][28JUN] XtreStoLite Odex Pure Edition 2.0 [642MB ° F/T S6 & S6 Edge °]

    Sometimes a different cord works too. I had problems with that a year or two ago once and a new cord fixed the problem.
  5. I

    Post [ROM][5.1.1][28JUN] XtreStoLite Odex Pure Edition 2.0 [642MB ° F/T S6 & S6 Edge °]

    Mine did that as well but I was able to get into recovery by quickly mashing power, home and vol up after the reboot. Basically, it had installed but it was stuck is some weird loop. From there I installed the ROM and everything was gravy. ---------- Post added at 05:08 AM ---------- Previous...
  6. I

    Post [ROM][5.1.1][28JUN] XtreStoLite Odex Pure Edition 2.0 [642MB ° F/T S6 & S6 Edge °]

    Hello and thanks in advance for your help. I have a 5.1.1 920t 1. ran cf-root on and it passed but it would stick on seandroid enforcing at boot 2. installed twrp 2.8.7.1 using odin 3.10.6 3. still stuck on seandroid enforcing boot screen. although I can get to recovery I didn't move the ROM...
  7. I

    Post T-Mobile Pre-Order is Live

    Well, if they are getting them today then they shouldn't go out until tomorrow right? LG G4 looks yummy too....I still have time to cancel...
  8. I

    Post T-Mobile Pre-Order is Live

    According to the Tmobilehelp twitter account the estimated ship date for the first batch of 128gb black gs6 is 4/16. ---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ---------- Maybe from here? https://explore.t-mobile.com/shipping-dates
  9. I

    Post waterproof or not?

    Anyone try liquipel?
  10. I

    Post T-Mobile Pre-Order is Live

    Tmobilehelp twitter account just stated they are expecting 128gb shipments from the 16th to the 21st. They didn't clarify on colors. Thanks.
  11. I

    Thread Waterproof Case Suggestions

    Does anyone have any suggestions for a waterproof case? Thanks.
  12. I

    Post several "new" themes up in the Theme store

    Anyone notice a speed hit with using the themes?
  13. I

    Post 128GB availability

    Same thing in the greater Seattle area. No 128gb in stores. We are now in the 3-4th week if you ordered on the 27th which happens to be the backside of the 2-4 week range.
  14. I

    Post CAD files

    Can someone please export this to STL or 3DS for sketchup?
  15. I

    Post [ROM][5/17]viperROM One v1.1.0 | 1.29.651.10 | Fast, Stable, viperControl, and more!

    htc zoe So I've been out of the game for a bit and I know there was a fix to the zoes polluting my sdcard with a million images. Anyone know where I can get that from? Thanks a bunch.
  16. I

    Post [ROM][5/17]viperROM One v1.1.0 | 1.29.651.10 | Fast, Stable, viperControl, and more!

    So I installed Viper after having my phone for all if two hours or so. I'm curious as to what bloat software was removed as I didn't see a full list in the OP. Anyone know without me having to flash that zip? Sent from my HTCONE using Tapatalk 2
  17. I

    Post Waiting for the 4.2.2 release to flash a custom ROM?

    I was going to wait too. But I got my phone two days ago and ended up flashing two days ago as well... -flashaddict Sent from my HTCONE using Tapatalk 2
  18. I

    Post I'm really starting to hate the power switch

    Viperrom has a separate file you can flash so that the volume keys also wake the phone. I'm not sure if it can be used on other roms/stock but it should be feasible. Sent from my HTCONE using Tapatalk 2
  19. I

    Post [ROM] Mar-1 MeanBean v3.09 | 3.16.651.3 | Mods | Batt saver

    I think that maybe the signal is a low power setting while they test. But it is sure nice when you do get it. Sent from my EVO using Tapatalk 2
  20. I

    Post [ROM] Mar-1 MeanBean v3.09 | 3.16.651.3 | Mods | Batt saver

    For those looking here is the firmware thread: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1704612
  21. I

    Post [ROM] Mar-1 MeanBean v3.09 | 3.16.651.3 | Mods | Batt saver

    LTE Sorry but searching for "LTE" brings up all of your signatures. It would be nice if the signature could be exempt from the search feature. Anyhoo... I recently switched back to meanbean from CM10.1 and am enjoying it. My phone has never been on LTE and I live in an LTE area. I can confirm...
  22. I

    Post [4-6-13][ROM] CM10.1 for the evoLTE (jewel)

    Good to hear. I guess I'll drive around and see what I can get then. Thanks.
  23. I

    Post [4-6-13][ROM] CM10.1 for the evoLTE (jewel)

    Sorry for posting a dumb question but when I search for "4G" to see if the cyanogen builds support it I get the way to many irrelevant results. Does CM10.1 right now support the sprint lte band? It just lit up around me but I have yet to see it. Thank you.
  24. I

    Post [4-6-13][ROM] CM10.1 for the evoLTE (jewel)

    Uninstalling the youtube/voice app and installing it from the app store worked. I got the clock app to work my clearing the cache and data for both cLock and clock apps. Thanks.
  25. I

    Post [4-6-13][ROM] CM10.1 for the evoLTE (jewel)

    Unfortunately, voice, clock and youtube still crash upon opening after flashing the 3/1 gapps. Any other ideas? Thanks.
  26. I

    Post [4-6-13][ROM] CM10.1 for the evoLTE (jewel)

    Thanks Gumby. I wish they would have listed these in the official cyanogenmod gapps page.
  27. I

    Post [4-6-13][ROM] CM10.1 for the evoLTE (jewel)

    I'm on the cyanogenmod 10.1 3/5 nightly build and I am getting a lot of FC after flashing the new gapps from 12/12. Clock Music (fixed after reinstall) Youtube Voice Is there a permissions thing or something that I need to change? Thanks
  28. I

    Post [4-6-13][ROM] CM10.1 for the evoLTE (jewel)

    Any resolution to this? Mine keeps on FC'ing as well. Actually, it will FC if I even try and open the clock and go to the alarms. Thanks.
  29. I

    Post Free Sprint Airave

    I didn't even call they are giving them away like hotcakes now. I just used the sprint chat on their website.
  30. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    Mikey = the best Sent from my EVO using Tapatalk 2
  31. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    You don't use quick settings? Sent from my EVO using Tapatalk 2
  32. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    This isn't new. I its been like that for awhile. I found it annoying too. Sent from my EVO using Tapatalk 2
  33. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    Folder Organizer can do this for you. Add a shortcut and choose the FO link option. Then choose contacts and it will add it. Open the link and hit the star and it will show just your favorites. Sent from my EVO using Tapatalk 2
  34. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    Happens to me too. Sent from my EVO using Tapatalk 2
  35. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    Maybe you have some flying wombats interfering with your signal. Sent from my EVO using Tapatalk 2
  36. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    It's in settings Sent from my EVO using Tapatalk 2
  37. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    This just happened to me for the first time. I'm using the default messaging app on a clean 4.8 install. I did notice that it occurred while my phone was syncing. It is probably indicative of some other app accessing the messaging database thus causing the delay and not an overabundance of...
  38. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    This happens on my dad's og evo. Did you try a different card yet? Sent from my EVO using Tapatalk 2
  39. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    Works fine for me. Sent from my EVO using Tapatalk 2 ---------- Post added at 05:19 AM ---------- Previous post was at 05:18 AM ---------- Works fine for me. P Sent from my EVO using Tapatalk 2
  40. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    Seems to be working fine for me now too. I odd that. It would be nice if swiping in one direction would archive and the other would delete... Sent from my EVO using Tapatalk 2
  41. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    On 4.8 it should be the first setting under the quick settings tab after swiping down the notifications. You do need to disable the auto brightness for it to be selectable though. Sent from my EVO using Tapatalk 2
  42. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    People are reporting problems with the new twrp. Try rolling back to 2.2.x. Sent from my EVO using Tapatalk 2
  43. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    I can't seem to fetch attachments using the new 4.2 gmail. I anyone else having this problem? Thanks. Sent from my EVO using Tapatalk 2
  44. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    Works for me too. Sent from my EVO using Tapatalk 2
  45. I

    Post [Q] Wifi state frozen, requiring reboot to work again

    This was happening to me when I was on MR 2.6. Since going to 4.8 the problem has gone away. Sent from my EVO using Tapatalk 2
  46. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    I came from 2.6. This build is beast. Sent from my EVO using Tapatalk 2
  47. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    tapatalk 2 directory not available I tried to search for this but unfortunately there are too many handles using tapatalk in order to find the answer. When using tapatalk it states that the "directory is not available". The tapatalk forums state that this is an APN problem. Does anyone know...
  48. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    This happens to me all the time. I don't have any special kernals. Clean flashed.
  49. I

    Post [ROM] Dec-4 MeanROM ICS v6.5 | 2.13.651.1 | Mods | Batt saver | OC 1.7 Ghz

    camera questions When pressing the hardware camera button it launches a slightly different camera app than if pressing the camera app. Is there a way to make it launch the same app? Sorry, I looked through the forum but there is so much content I may have missed the answer. Thanks.