FORUMS

[ROM][GPL] CELB Froyo 4.4(Plain CM Rom)3-22-11

1,350 posts
Thanks Meter: 232
 
By Conap, Retired Recognized Developer on 11th July 2010, 11:26 PM
Post Reply Email Thread
18th January 2011, 12:28 PM |#2401  
Member
Connecticut
Thanks Meter: 2
 
More
I just flashed 4.2 with the 1218 gapps and flashed good,the only thing is that when you select cpu settings from the settings menu it force closes i did not research if this was a known issue in the past but other than that,awesome conap,excellent job will purchase cpu boost pro this week.
18th January 2011, 01:20 PM |#2402  
Junior Member
Flag Manassas, VA
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by doogald

Isn't CM7 Gingerbread? Will GB google apps work on Froyo?

Yes, CM7 is pure Gingerbread.

Quote:
Originally Posted by Cyanogenmod.com Changelog

7.0.0
* Common: Android 2.3.1 (Gingerbread)
* Common: ClockworkMod Recovery 3.0: Koush, Cyanogen, Zinx

No clue if 2.3 GApps will work on Froyo; though, I don't see why not.
18th January 2011, 02:18 PM |#2403  
Senior Member
Flag Hooksett
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by pablocasiano

I just flashed 4.2 with the 1218 gapps and flashed good,the only thing is that when you select cpu settings from the settings menu it force closes i did not research if this was a known issue in the past but other than that,awesome conap,excellent job will purchase cpu boost pro this week.

That happened to me once. But a reboot seemed to make it go away
18th January 2011, 05:39 PM |#2404  
lennyjew's Avatar
Senior Member
Flag Dublin
Thanks Meter: 7
 
More
What's the difference between the 12/18 and 12/28 gapps?
19th January 2011, 03:28 AM |#2405  
zach.xtr's Avatar
Senior Member
Flag Tallahassee, FL
Thanks Meter: 82
 
More
Quote:
Originally Posted by pablocasiano

I just flashed 4.2 with the 1218 gapps and flashed good,the only thing is that when you select cpu settings from the settings menu it force closes i did not research if this was a known issue in the past but other than that,awesome conap,excellent job will purchase cpu boost pro this week.

I can confirm the force close when selecting the cpu options from settings for 4.2 and did not have this in early versions

Sent from my ERIS using XDA App
19th January 2011, 05:37 AM |#2406  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Works fine for me. Flashed over 4.1 though.

Quote:
Originally Posted by pablocasiano

I just flashed 4.2 with the 1218 gapps and flashed good,the only thing is that when you select cpu settings from the settings menu it force closes i did not research if this was a known issue in the past but other than that,awesome conap,excellent job will purchase cpu boost pro this week.



Sent from my ERIS using XDA App
19th January 2011, 02:04 PM |#2407  
Member
Flag Albertville
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by pablocasiano

I just flashed 4.2 with the 1218 gapps and flashed good,the only thing is that when you select cpu settings from the settings menu it force closes i did not research if this was a known issue in the past but other than that,awesome conap,excellent job will purchase cpu boost pro this week.

I am having the same issue. I did a clean flash of 4.2
19th January 2011, 10:23 PM |#2408  
OP Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 232
 
More
Quote:
Originally Posted by xtreme3737

I am having the same issue. I did a clean flash of 4.2

I probably still had it setup for pointing to cpuboostpro...i'll have it fixed in next release...if it really bothers you you can push the settings.apk from a previous version of the rom....my mistake guys...
21st January 2011, 11:24 PM |#2409  
OP Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 232
 
More
Fixed the link for cpu settings and updated with cm source. I will keep updating this rom till cm releases their final version of cm6 which I have no idea how long that will be.
The Following 3 Users Say Thank You to Conap For This Useful Post: [ View ] Gift Conap Ad-Free
22nd January 2011, 02:24 AM |#2410  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Conap, if I don't use cpuboost is there a way to remove the 'CPU Settings' menu entry or have it point to setcpu instead?
22nd January 2011, 02:36 AM |#2411  
Senior Member
Thanks Meter: 72
 
More
Thanks for the update, any chance of a CM7 release?
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
celb froyo

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes