FORUMS
Remove All Ads from XDA

[UPDATED-06-APR-2011] New XAP installer, in-place app update, no dev tool and more...

57 posts
Thanks Meter: 58
 
By kuerbis2, Member on 31st March 2011, 05:09 PM
Post Reply Email Thread
13th April 2011, 02:17 PM |#51  
Member
Flag Knoxville, TN
Thanks Meter: 12
 
More
Hmm ... getting this error when trying to deploy an xap to my Focus:
Quote:

Deployment FAILED with the following ERROR:
Failed to connect to the device. Ensure that the device is completely booted and is connected to the PC.

- Phone Dev Tools -> no
- CoreCon2Installer -> yes
- vs_sdeprolightup-enu.zip installed? -> yes
- Which operating system? -> Windows 7
- 32/64 bit? -> 64 bit

Zune is open and finished syncing; phone is on and unlocked. Not sure what else to check?
 
 
14th April 2011, 02:48 AM |#52  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Post deployment error
Deployment completed without error. help me
16th April 2011, 05:03 AM |#53  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Nice work, it work great with my HD7 NoDo.
Thanks.
18th April 2011, 07:16 AM |#54  
bubbl3's Avatar
Senior Member
Flag Dublin
Thanks Meter: 80
 
More
Quote:
Originally Posted by Boyvn

@kuerbis2 :

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1032031

did u note this thread bro ? i also can not install xap more 75-80mb with your xap installer

Same problem here even with your app using conman, any chance to look into it and maybe remove this limitation?
18th April 2011, 08:49 AM |#55  
OP Member
Thanks Meter: 58
 
More
Don't think I can help here. Actually I don't even suffer from this problem as I've just successfully uploaded a 85MB xap to my Nodo Samsung Omnia 7.

If you look at the last Developer Tools Fix from Microsoft, which extended the XAP size from 65MB to 225MB you'll see that they've patched TcpConnectionC.dll on the pc. Someone with read/write access to their HTC should try to replace the on-device files with the corresponding local files found in %PROGRAMFILES(X86)%\Common Files\microsoft shared\CoreCon\1.0\Target\wce400. Don't know if that might work.

regards,
-k
The Following User Says Thank You to kuerbis2 For This Useful Post: [ View ] Gift kuerbis2 Ad-Free
18th April 2011, 01:39 PM |#56  
bubbl3's Avatar
Senior Member
Flag Dublin
Thanks Meter: 80
 
More
Quote:
Originally Posted by kuerbis2

Don't think I can help here. Actually I don't even suffer from this problem as I've just successfully uploaded a 85MB xap to my Nodo Samsung Omnia 7.

If you look at the last Developer Tools Fix from Microsoft, which extended the XAP size from 65MB to 225MB you'll see that they've patched TcpConnectionC.dll on the pc. Someone with read/write access to their HTC should try to replace the on-device files with the corresponding local files found in %PROGRAMFILES(X86)%\Common Files\microsoft shared\CoreCon\1.0\Target\wce400. Don't know if that might work.

regards,
-k

Thanks for the suggestion, i'll try it out when i get some spare time
18th April 2011, 06:54 PM |#57  
Emrulez's Avatar
Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 6
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by phsa

- Phone Dev Tools -> no

- CoreCon2Installer -> yes
- vs_sdeprolightup-enu.zip installed? -> yes
- Which operating system? -> win 7
- 32/64 bit? -> 64 bit

- HTC HD2 unlocked

Deployment started Funcard
Connecting to device...

Deployment FAILED with the following ERROR:
0x89731812

with phone dev tool installed everything works fine.

I have the excact same problem with my unlocked HD2. Any news on this problem?
18th April 2011, 07:26 PM |#58  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by bkaul

Hmm ... getting this error when trying to deploy an xap to my Focus:

- Phone Dev Tools -> no
- CoreCon2Installer -> yes
- vs_sdeprolightup-enu.zip installed? -> yes
- Which operating system? -> Windows 7
- 32/64 bit? -> 64 bit

Zune is open and finished syncing; phone is on and unlocked. Not sure what else to check?

same problem here
19th April 2011, 10:25 PM |#59  
arkatis's Avatar
Senior Member
Flag Cyprus-Nicosia
Thanks Meter: 416
 
More
Any help here?

Deployment started .......(name of the app.xap)
Connecting to device... success
Application PES2011 not yet installed. Full-install cycle.


Deployment FAILED with the following ERROR:
The device is not connected.


20th April 2011, 08:30 AM |#60  
bubbl3's Avatar
Senior Member
Flag Dublin
Thanks Meter: 80
 
More
Quote:
Originally Posted by kuerbis2

Don't think I can help here. Actually I don't even suffer from this problem as I've just successfully uploaded a 85MB xap to my Nodo Samsung Omnia 7.

If you look at the last Developer Tools Fix from Microsoft, which extended the XAP size from 65MB to 225MB you'll see that they've patched TcpConnectionC.dll on the pc. Someone with read/write access to their HTC should try to replace the on-device files with the corresponding local files found in %PROGRAMFILES(X86)%\Common Files\microsoft shared\CoreCon\1.0\Target\wce400. Don't know if that might work.

regards,
-k

The files you mention are in C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\Phone Tools\CoreCon\10.0\Target\wce400\ for me.
There is an x86 folder and an armv4i with 2 different TcpConnectionA3.dll, problems are:

- i think the one allowing more than 85MB is the x86 compiled one unusable on the phone

- i can't find the corrisponding file on the phone

Any help/suggestion would be appreciated
20th April 2011, 09:27 PM |#61  
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
More
great soft,keep that works
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes