FORUMS
Remove All Ads from XDA

Unable to Haz Root (log attached)

1,903 posts
Thanks Meter: 469
 
Post Reply Email Thread
3rd May 2011, 09:23 PM |#31  
chrisrotolo's Avatar
OP Senior Member
Flag Corona, CA
Thanks Meter: 469
 
Donate to Me
More
yeah , thanks buddy Im well aware of that as I said previously superuser doesnt seem to get installed during root, and I have rebooted, many times. I am still trying, I cant even find 1.6 .ftf, to revert back. If i try to download flashtool from phone, it says this type of file is not supported( maybe certificate issues ).

OK, how about some one with a rooted 2.1 pull system.img, boot.img, and anything else I might need and bundle a rooted 2.1 *.ftf fo me, can this be done??

about the only thing I have done successfully is go to generic 2.1

@Lion3494, I have rooted many devices, I'm not a beginner, just new to X10. I have tried installing Busybox after reboot and guess what it tells me? not rooted.

Im not mad, a little upset, but mostly confused... and determined!
3rd May 2011, 09:30 PM |#32  
Senior Member
Flag Bhubaneswar
Thanks Meter: 200
 
More
Use SEUS and go through the process. Also install PC companion. This should fix the driver issue. Then uninstall the su app or factory rest the phone. Then try rooting through the flash tool . Make sure C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin is added to the path in environmental variables.
3rd May 2011, 09:32 PM |#33  
chrisrotolo's Avatar
OP Senior Member
Flag Corona, CA
Thanks Meter: 469
 
Donate to Me
More
done , done and done. already tried all that, honest probably more than once.

would give you thanks for replying but im limited to 5 a day.
3rd May 2011, 09:41 PM |#34  
Senior Member
Flag Bhubaneswar
Thanks Meter: 200
 
More
Real Madrid just lost to Barcelona

Strange! Maybe try using a different firmware and try again ..
The Following User Says Thank You to realunited123 For This Useful Post: [ View ] Gift realunited123 Ad-Free
3rd May 2011, 09:53 PM |#35  
chrisrotolo's Avatar
OP Senior Member
Flag Corona, CA
Thanks Meter: 469
 
Donate to Me
More
sure, which one global 2.1??, wont I have to include a different baseband and compile a new bundle then flash with flashtool? I'll try it I guess.
3rd May 2011, 09:57 PM |#36  
Senior Member
Flag Bhubaneswar
Thanks Meter: 200
 
More
Usr 504 X10a generic from the flash tool thread. Use z4root to root it.

Sent from my X10 TripNMiUI
3rd May 2011, 09:58 PM |#37  
chrisrotolo's Avatar
OP Senior Member
Flag Corona, CA
Thanks Meter: 469
 
Donate to Me
More
ok will do, wish me the best!
3rd May 2011, 10:54 PM |#38  
chrisrotolo's Avatar
OP Senior Member
Flag Corona, CA
Thanks Meter: 469
 
Donate to Me
More
Talking We Haz Root!
Woo Hoo! I love you XDA! WE HAZ ROOT!!

used 504 x10a generic, not sure if that did it or...
using flashtool 0.2.8, first flash says incorrect drivers... was told to install the ones using Gordons gate, bundled with flash tool, once i ran that .exe, finally it seemed to like those drivers, and finally automagically recognized my x10 in flashtool.
knew I would be golden from there. rooted with flashtool.

So thanks you to everyone! I got busybox and superuser, ran optimize, installing xrecovery now and on to the ROMS!

sweet!

Thanks again and sorry for the big hassle, just following the AT&T post which said to use 435 or whatever.
14th October 2017, 04:03 AM |#39  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I haz root
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes