FORUMS
Remove All Ads from XDA

[DEV] Netflix patch for Asus Transformer

288 posts
Thanks Meter: 412
 
By Mistar Muffin, Senior Member on 21st July 2011, 07:51 AM
Post Reply Email Thread
21st July 2011, 09:04 AM |#11  
stealthl's Avatar
Senior Member
Flag USA
Thanks Meter: 64
 
More
Thank you! works great on mine............
 
 
21st July 2011, 09:47 AM |#12  
graffixnyc's Avatar
Retired Forum Moderator / Recognized Developer
Flag New York City
Thanks Meter: 6,536
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by carrrnuttt

Confirmed!

Working on my rooted stock ROM Transformer running Version 17 of Clemsyn's kernel and Netflix 1.3. Waiting to see if NetflixSupremeOne.3 will work as well, as soon as it comes out: http://forum.xda-developers.com/show...postcount=2011

^ I can also confirm that his codec tweaks works wonders for my HTC Glacier. Hoping it does the same for the TF.

I have been using his version on my sensation. I'm looking forward to seeing his next version. Hopefully it will have better video quality
21st July 2011, 09:55 AM |#13  
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
More
Woot thanks!!! Got it working on my Prime 1.5
21st July 2011, 10:01 AM |#14  
joshnichols189's Avatar
Senior Member
Chicago
Thanks Meter: 1,402
 
More
So where is everyone getting Netflix from? It's not in the my market :/

Sent from my Transformer TF101 using XDA Premium App
21st July 2011, 10:33 AM |#15  
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
Does anyone notice that the sync is out for the audio?

Nevertheless, working here on stock rooted 8.4.4.5

thanks!
21st July 2011, 11:08 AM |#16  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Do I need a different app for Canada? Loads just fine, I can select movies and see my list but when I try to play anything it says I can't use it from my area. Ideas?

Sent from my Transformer TF101
21st July 2011, 11:36 AM |#17  
graffixnyc's Avatar
Retired Forum Moderator / Recognized Developer
Flag New York City
Thanks Meter: 6,536
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rpavich

Does anyone notice that the sync is out for the audio?

Nevertheless, working here on stock rooted 8.4.4.5

thanks!

I just noticed it doing it on my dell streak 7 (his same patch worked for that too!)
but in all fairness my tablet was syncing data (just factory reset it so it's downloading tons of ****) I thought it was that causing it. I will check on my TF to see if it's out of sync as well

edit: sound is synced fine on my TF.
21st July 2011, 12:05 PM |#18  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Not meaning to sound ungrateful, but Microsoft Security Essential keeps blocking this download as a known unsafe file?
21st July 2011, 12:13 PM |#19  
KingDavid63's Avatar
Senior Member
Flag Warrior, AL
Thanks Meter: 366
 
Donate to Me
More
Hahaha hell yeah... Unsafe? Who cares? Thanks man!

Sent from my LG-P999 using XDA Premium App
21st July 2011, 12:24 PM |#20  
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
Just to clarify; the audio was not synced while using "Pure root 8.4.4.5" but is synced using Prime 1.5.
21st July 2011, 01:21 PM |#21  
Underwater Mike's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 64
 
More
OMG


This is incredible. Thank you so much!

Can I have your children?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes