FORUMS

[GUIDE] X10 Battery Calibration

316 posts
Thanks Meter: 66
 
By ooidort, Senior Member on 6th February 2011, 01:19 PM
Post Reply Email Thread
24th August 2011, 03:07 PM |#221  
zeus09's Avatar
Member
Flag Colombo
Thanks Meter: 4
 
More
6% in 55 minutes with no activity. Just about 3 minutes of fb! Is this normal? Come on like loosing 6% of ur battery within an hour without doing anything. This is bugging me :)

Sent from my X10i using XDA Premium App
The Following User Says Thank You to zeus09 For This Useful Post: [ View ] Gift zeus09 Ad-Free
24th August 2011, 04:03 PM |#222  
am2222's Avatar
Senior Member
Flag Najafabad|Isfahan
Thanks Meter: 57
 
More
I lose about 30% for 3 houres with a little activity...I am going to back to 2.1 stoke rom and them reflash to 2.3 maybe it works for me...where I can find 2.1 ftf and baseband for flashtools?
28th August 2011, 04:42 PM |#223  
Salahuddin91's Avatar
Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 9
 
More
Exclamation
I always get 88% what is the problem ?? please help me....
4th September 2011, 12:32 AM |#224  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
@zeus09: Loosing 6% with sync and stuff enabled seems pretty normal to me.
But this is the thing: I just found this toturial and thouth i should give it a try... When following the instructions, after reboot the phone reports a charge of 4%! LOL But when i charge further, the charging seems to take place in an inverse exponetial order. within one minute it went to about 25 percent and going on. But the charge is growing less as time goes by. Has anyone encountered this? please reply...
I'm using wolfbreaks 3.9 rom with doomlord's x kernel (without FC's)

Sorry for my bad english, i'm just a dutch linux freak with some "new" (read provider provided) interrest in android
The Following User Says Thank You to kopkewurtel For This Useful Post: [ View ] Gift kopkewurtel Ad-Free
7th September 2011, 08:41 AM |#225  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
i lost about 20 percent over 12 hrs which isn't too bad

thats with everything off
no sync anything

with a little fb and gaming
9th September 2011, 02:13 PM |#226  
Senior Member
Flag Rotterdam
Thanks Meter: 4
 
More
Ehm, I guess I did something wrong. Followed the steps for the first time, battery went from 100% to 1%.. now it's charging again.. lol?
9th September 2011, 02:40 PM |#227  
Senior Member
Flag Rotterdam
Thanks Meter: 4
 
More
Oh and I'm on Wolf's 4.04s, battery only lasts for 5 a 6 hours on a average basis. Tried everything.. like putting the screen display lower, auto-sync off etc, even Undervolt doesn't seem to work. Now my X10 is charging.. but really fast. Faster then normal. I've plugged it in about the time I posted my previous post, and now it's already @ 65%.
13th September 2011, 07:04 AM |#228  
gspotr's Avatar
Senior Member
Flag Sydney, NSW
Thanks Meter: 50
 
More
My phone was charged at 100% - did what the instruction told me when it loaded again it was on 1% - is that normal? Should I leave it charged till it hits 100% and do it again? or should I stop?
17th September 2011, 05:25 PM |#229  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
hmmm mine did this too, I went from 100 to 4 percent. I am running Wolfs GB v5
19th September 2011, 09:28 AM |#230  
lythanhlong's Avatar
Senior Member
Flag Brisbane
Thanks Meter: 18
 
More
I got a question, how do I reset back to my default battery stats so I can do this process to make my battery batter?
19th September 2011, 12:33 PM |#231  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
hi,
tried doing this but after replugging the cord and putting the battery back.. my x10 wont boot.. i would have to manually turn it on..

i followed your guide step by step..
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes