FORUMS
Remove All Ads from XDA

[GUIDE] Downgrade to HTC Froyo WWE for Revolutionary (HBOOT 1.01.0001)

290 posts
Thanks Meter: 1,772
 
By ieftm, Retired Recognized Developer on 20th June 2011, 01:02 PM
Post Reply Email Thread
23rd August 2011, 07:15 PM |#51  
iaeby's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Unhappy I still cannot get root though!
Well I must be missing something as I cannot get root!

I thought S-off was essentially completley different to root!

What do I need to do to get to HBoot .01.0001 from .002 ??

It never used to be so much hasstle with the older HTC's

Think I may go back to my HD2. Big n Bulky but reliable and easy to flash..
 
 
28th August 2011, 07:03 AM |#52  
Member
Flag London
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by iaeby

Well I must be missing something as I cannot get root!

I thought S-off was essentially completley different to root!

What do I need to do to get to HBoot .01.0001 from .002 ??

It never used to be so much hasstle with the older HTC's

Think I may go back to my HD2. Big n Bulky but reliable and easy to flash..

Now as you said that yr device is S-OFF. follow the steps in given link and then u will be rooted, after that u can flash any custom rom

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1130044
The Following 2 Users Say Thank You to adnanasim80 For This Useful Post: [ View ] Gift adnanasim80 Ad-Free
28th August 2011, 10:39 PM |#53  
iaeby's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
yeharr..... yehoo and all that!

4 weeks and now rooted and booted with CM7.

Also got my HD2 on CM7 and using as a mini tablet for home wifi use.

Best of both worlds!

Thanks x100
9th October 2011, 09:31 AM |#54  
Junior Member
Flag London
Thanks Meter: 0
 
More
Thank you for all posts they are really helpfull.

I just found one problem when I was trying to make the goldcard. I was using the first CID that GoldCardTool gave me. With this key I was getting the Customer ID error.

The CID that must be introduced at the Revskills website is the reversed one

Good luck!
9th October 2011, 08:14 PM |#55  
Member
Flag Ruse
Thanks Meter: 5
 
More
Cool this gude works and for updateing the HBOOT, because mine was older
10th October 2011, 07:19 PM |#56  
Member
Thanks Meter: 4
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by emadsala2003

it gives error because the commands in the bat file are unknown for my os it gives
'adb' is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file so what i can do to fix this problem
note: my os is windows 7 32 bit version

In windows 7 run a command (msdos) window as an administrator (do this by right-clicking) then navigate to the folder where you created extracted the downgrade files and run step1.bat from there... it should work ok.

mrbock
28th October 2011, 07:27 PM |#57  
vinubhai's Avatar
Junior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by erdemdengel

Hi.

Lots of people seem to be having issues when trying to downgrade their Wildfire from a carrier-branded version (HBOOT 1.01.0002) to unbranded WWE (HBOOT 1.01.0001).

I made a small package to help you do this.

http://www.multiupload.com/HRN3YFTX2T

Extract this package somewhere you can find it, like C:\buzzdowngrade

  • Step 1: run step1.bat from the package. This will downgrade your MISC partition to allow for the RUU downgrade.

    At the end, GoldCardTool will start up

    Step 1.1 : Click Get CID and wait..Copy your CID.
    Step 1.2 : Click "Open Revskills.de"
    Step 1.3 : Fill the form enter your CID and Click Generate Goldcard.
    Step 1.4 : You will get your Goldcard via an email. Save the goldgard somewhere, like C:\buzzdowngrade
    Step 1.5 : Put your phone as a disc drive mode from usb
    Step 1.6 : IN golcard tool, at the MMC Tool section, you must see your SD Card.
    Step 1.7: Click Load Goldcard.img then find the goldcard image you have just received.
    Step 1.8 : Click Patch MMC.
    , to allow you to create a goldcard which you will need before starting Step 2.

    After you've made the goldcard, and inserted it, continue with step 2.

  • Step 2: run step2.bat from the package. This will downgrade your ROM version to HTC WWE Froyo for Wildfire (unbranded).

    If you get a Customer ID error while doing this, your goldcard is not working!
    Create a new goldcard and re-run step2.


hi,

in Step 2, there is some issue...
After the following process - sending zip, writing zip, Infosignature chechking, the mobile enters back in Fastboot USB mode but HBOOT is still the same 1.01.0002

If any1 can help me out with this, wud be grateful.
The Following User Says Thank You to vinubhai For This Useful Post: [ View ] Gift vinubhai Ad-Free
14th November 2011, 07:26 PM |#58  
usaff22's Avatar
Senior Member
Unfortunately, Maps has stopped.
Thanks Meter: 1,541
 
More
Quote:
Originally Posted by vinubhai

hi,

in Step 2, there is some issue...
After the following process - sending zip, writing zip, Infosignature chechking, the mobile enters back in Fastboot USB mode but HBOOT is still the same 1.01.0002

If any1 can help me out with this, wud be grateful.

Same as me. It reboots back into the HBOOT menu but still 1.01.0002

Someone plz help

---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------

Quote:
Originally Posted by vinubhai

hi,

in Step 2, there is some issue...
After the following process - sending zip, writing zip, Infosignature chechking, the mobile enters back in Fastboot USB mode but HBOOT is still the same 1.01.0002

If any1 can help me out with this, wud be grateful.

Ok in the last step mount phone as storage not charge only, it (looks like) is working awesomely. And dont right click on the bat files, even if in step one it says run as administrator at the end of the process.

EDIT: WORKS PERFECT, THANKS
20th November 2011, 08:41 AM |#59  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks it works for me
21st November 2011, 04:14 AM |#60  
Senior Member
Hong Kong
Thanks Meter: 19
 
More
Nothing happened, still stock .0002 hboot...

Sent from my HTC Wildfire using XDA App
1st December 2011, 05:58 PM |#61  
fabioccoelho's Avatar
Senior Member
Flag Manaus
Thanks Meter: 112
 
Donate to Me
More
I'm get follow error running step2.bat:

FAILED <remote: 41 model id check fail>

EDIT: I won! Just replace CID for Reverse CID from revskills site




Thanks.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes