FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][DISCONTINUED] Nova 2.2 v8 (w/ quasar, oc support & more)

1,996 posts
Thanks Meter: 3,932
 
By knzo, Senior Member on 9th July 2011, 12:58 PM
Thread Closed Email Thread
31st August 2011, 08:18 PM |#2211  
redy2006's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 569
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sr.tortuga

with nova v7 and v8 my phone no boot.

Quote:
Originally Posted by PaulBort

Bad download files.

always check md5 for the downloaded files...
 
 
31st August 2011, 08:29 PM |#2212  
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
More
I must have misunderstood the 200Mhz thing
31st August 2011, 08:35 PM |#2213  
Senior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 64
 
Donate to Me
More
Nova-8. Su not work!!!!!
31st August 2011, 08:39 PM |#2214  
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
More
Quote:
Originally Posted by PaulBort

Nova-8. Su not work!!!!!

why do you always have weird problems?

are you sure you have the same phone as us?
The Following 3 Users Say Thank You to lvlouro For This Useful Post: [ View ] Gift lvlouro Ad-Free
31st August 2011, 08:42 PM |#2215  
OP Senior Member
Thanks Meter: 3,932
 
More
Quote:
Originally Posted by PaulBort

Nova-8. Su not work!!!!!

Of course Mr. Happy, it never does for you. -.-
I already know that for you my masterpiece was Nova v4.5 "PaulBort" edition!

Anyway, su works here.


Quote:
Originally Posted by lvlouro

Thanks, so would you suggest to keep stock voltage (62) for 1100 and only UV for the lower voltages?

To late, this is kind of addicting... It's like having a new phone every couple of days
Besides, 200Mhz for low voltage seems to be a thing worthwhile

Yeah, I once said that the perfect UV is the one in curve. Like, lower the frequency, the bigger the UV (lower the voltage).

It doesn't seem possible to have 200 Mhz as minimum frequency unfortunately. And I feel you on the addicting part. Toxicodependência.
The Following User Says Thank You to knzo For This Useful Post: [ View ] Gift knzo Ad-Free
31st August 2011, 08:46 PM |#2216  
Senior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 64
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by knzo

Of course Mr. Happy, it never does for you. -.-
I already know that for you my masterpiece was Nova v4.5 "PaulBort" edition!

Yes, It's very stabylity!
1000 - 51
800 - 41
500 - 27
300 - 21

If I set in Nova-8 this parameter in Terminal, I have freezing SU.
31st August 2011, 08:47 PM |#2217  
OP Senior Member
Thanks Meter: 3,932
 
More
That's not a problem with SU, it's a problem with too much UV for 1000 Mhz...
31st August 2011, 08:52 PM |#2218  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by sr.tortuga

with nova v7 and v8 my phone no boot. Freeze on the lg logo and I cant boot or go to recovery.

After this, when I flash oficial rom with S/W updater, the phone says internal memory is 000b, and is necesary make a factory reset with 3845#*970#

sorry for my english

Quote:
Originally Posted by PaulBort

Bad download files.

I check md5 and is correct
31st August 2011, 08:58 PM |#2219  
garzacorporations's Avatar
Senior Member
Flag Valencia
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by lvlouro

why do you always have weird problems?

are you sure you have the same phone as us?

I've had the same problem trying to open nova script. if you reboot and open first su, then the app that need su works right.
31st August 2011, 09:10 PM |#2220  
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
More
Quote:
Originally Posted by PaulBort

Yes, It's very stabylity!
1000 - 51
800 - 41
500 - 27
300 - 21

If I set in Nova-8 this parameter in Terminal, I have freezing SU.

In nova 4.5 the UV does not work, you could do like huexx and set 4 and it would still run that's because you really still have the stock voltages... until v7 you never really had UV

do you read the posts?
31st August 2011, 09:11 PM |#2221  
Senior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 64
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by knzo

That's not a problem with SU, it's a problem with too much UV for 1000 Mhz...

Why in Nova-4.5 it's work all right?
And in Nova 4.5 SetCPU in Info/CPU show BogoMIPS=2334 on 1000MHz and BogoMIPS=700 on 300MHz, but in Nova-8 on 1000MHz BogoMIPS=1550 on 1000MHz and BogoMIPS=400 on 300 MHz...

In Nova-8 after sleep (pay off the screen) WiFi not connect autotic in my network with static IP.
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes